Aktywne Wpisy
zonobijca +557
- w 1989 obaliliśmy w Polsce komunizm
- w 2024 za krytykę komunizmu traci się pracę w rządowych mediach
Panie i Panowie, nic się nie dzieje, Unia wcale nas nie trzyma za mordę, to tylko urojenia prawaków, uśmiechajmy się dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#paryz2024 #bekazlewactwa #sejm #tusk
- w 2024 za krytykę komunizmu traci się pracę w rządowych mediach
Panie i Panowie, nic się nie dzieje, Unia wcale nas nie trzyma za mordę, to tylko urojenia prawaków, uśmiechajmy się dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#paryz2024 #bekazlewactwa #sejm #tusk
stanleymorison +1513
Dlaczego, gdy np Japończycy mówią, że chcą kultywować swoją wielotysiącletnią kulturę i nie chcą jej zmieniać, to każdy kiwa głową ze zrozumieniem, to samo w przypadku innych azjatów, czy mieszkańców Afryki, ale gdy Europejczyk powie, że chce aby jego kultura pozostała nienaruszona, to jest j3bane zesranie o ksenofobię i rasizm XD Nic mnie tak nie mierzi jak to, że największym wrogiem Europy są kuźwa wewnętrzni mieszkańcy, którzy są tak naiwni i przeempatyzowani,
Mirki mam pytanie, kończę właśnie inżyniera na PW( nie infe ale jeden z najlepszych kierunków) dostałem propozycję pracy w państwówce jak inżynier w biurze, zarobki 4.5k netto na start. Moje pytanie brzmi, czy warto w to iść, biorąc pod uwagę, że jest to dość specyficzna branża i w przyszłości miałbym znikome szansę na jakieś sensowne przebranżowienie. Plusy tej pracy to na pewno z biegiem czasu będę miał zawsze pensje powyżej średniej krajowej, pewna praca i się nie narobię, lecz możliwości rozwoju są niskie i czuję, że na więcej mnie stać i ofert pracy mam sporo. #praca #zarobki #studia #politechnika
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62e397570a71f0e7a3303987
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Ja na tym etapie nauki celowałbym w coś innego. Poświęcił nawet 3-4 miesiące na doszlifowanie czegoś
Dodatkowo uczelnie typu: PW (Warszawska / Wrocławska), AGH, PŁ, PG mają naprawdę duże ułatwienie, bo w tych miastach są one dość prestiżowe i jeśli
@AnonimoweMirkoWyznania: to jest plus? srednia krajowa to dla inzyniera dniowka. I nie mowie tego dlatego, ze jestem licealista tylko jako mid, ktory umie przeczytac raport placowy branzy i na tej podstawie negocjowac stawki
Sam w swojej wypowiedzi widzisz ze to idealna droga do zmarnowania zycia i jeszcze sie pytasz?
kasa to ostatnie, ale rozwoj i beton,
Może dla promila. Większość inżynierów z wieloletnim doświadczeniem #!$%@? za 2-3 średnie krajowe :(
---
Zaakceptował: LeVentLeCri