Aktywne Wpisy
jan-wolak +1300
Trzęsę się ja sobie przypominam kiedy miałem 7 lat i tata przyszedł ubrudzony krwią po twarzy i powiedzia że musi zamknąć firmę (mały sklep z zegarkami we wiosze pod Warszawą) bo Panowie w czarnym mercedesie podjechali po wiekszy characz.
Tata opowiadał, że jeden z ludzi był tak potężny że ledwo mieścił się w drzwiach. Duży pan, kiedy wszedł, zadał pytanie czy ma Tata ma dzieci - wtedy nie rozumiałem dlaczego, ale dzisiaj
Tata opowiadał, że jeden z ludzi był tak potężny że ledwo mieścił się w drzwiach. Duży pan, kiedy wszedł, zadał pytanie czy ma Tata ma dzieci - wtedy nie rozumiałem dlaczego, ale dzisiaj
Zielonykubek +16
Jak byście zareagowali gdyby po miesiącu związku dziewczyna nagle, bez powodu zaczęłaby wam opowiadać o penisie byłego chłopaka, że był ogromny i potem miała problem przestawić się na mniejsze? I nie przestawała opowiadać mimo waszych próśb... Czy według Was takie teksty świadczą o jakimś zaburzeniu?
#zwiazki #logikarozowychpaskow
#zwiazki #logikarozowychpaskow
"Co ładnie kłamać?.... Swoich widzów że nie pijesz? Że pijesz #!$%@? tylko wodę? Uszatku korzeń... No co? Tylko do puszki umiesz gadać? Bo nikogo nie masz ani mnie, ani kobry, ani merry jesteś sam jak #!$%@?.."
Jakże dużo ironii w wypowiedzi kogoś komu zabrali córkę, kogoś to stracił podstawowe źródło przetrwania w postaci teściowej. Wszyscy widzimy twoja widzimy jak twoja chciwość, złość, obłuda, kłamstwo i naiwność prowadzi cię do zakładu zamkniętego wprost w ramiona białego kaftana bezpieczeństwa.
Widzimy wrak psychiczny jak i fizyczny spowodowany niezmierzoną chęcią napawania się krzywdą oraz nieszczęściem niejakiego Azbesta który swoją drogą na nasze szczęście w twoje nieszczęście radzi sobie i mu się układa ma pieniądze, rodzinę, pasje, pomysły i fejm. Fizycznie wyglądasz niczym ofiara głodu i złego odżywiania sam chleb i cebulą nie zapewnia ci zdrowego funkcjonowania oraz nie zastąpią Ci rodzinnego ciepłego obiadu z dwóch dań a pizza od benka nie jest wyznacznikiem twojej zamożności i pozycji.
Jedynie co umiesz to się słabo wysławiasz na swoich marnych produkcjach, garaż tylko o życiu innych i ich decyzjach jakby sam dzięki swojemu intelektowi gdzieś zaszedł.. ale to zrozumiałe mając tak nędzna egzystencję a wręcz wegetację.
Rada ode mnie skończ z tą swoją jawna z ukrycia "miłością" do merry bo niedługo kamery "KoPro 10n" skończą w lombardzie o ile już nie skończyły a w zimę chyba będziesz kobra podglądał w piecu...
A co do prawdomówności
Kiedy jedziesz do Belgii?
Kiedy dostaniesz rower elektryczny od merry?
Kiedy Merry do ciebie przyjedzie?
Kiedy realizacja hucznie zapowiadanego projektu?
Elo benc.