Aktywne Wpisy
Smarek37 +347
#remontujzwykopem #stolarstwo
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
qeti +82
ekonomicznie Polska cofa się do lat 90
#inflacja #firma #bekazpisu #gospodarka #polska #ekonomia #energetyka
To nie takie proste. Nie mogą tego robić automatycznie.
Jeśli podwyższy za wcześnie straci sprzedaż. Jeśli nie ma poduszki finansowej, nie przetrwa ograniczenia sprzedaży.
Kilka najbliższych miesięcy pokaże która firma pływa bez gaci gdy wypłynie woda z basenu. Ale firmy którym uda się wytrwać będą miały mniejszą konkurencję gdy to wszystko się skończy.