Wpis z mikrobloga

ehh chlop zainstalowal aplikacje #badoo i pisze z typiara o niczym od wczoraj i juz sobie wyobraza ze bedzie moja dziewczyna i ze sie spotkamy i bedzie fajnie ehh leb z-----y i nic wiecej. Chlop nie ma kontaktu z plcia przeciwna i sie przywiazuje od razu po wymienieniu kilku wiadomosci ehh over i nic wiecej. Warte Smiechu!
#przegryw
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@iMarek22:
na rower się umów
Hehe dziewczyna zaprosiła mnie dziś na rower. Zgodziłem się ochoczo, jako że jestem amatorskim kolarzem szosowym. Ustawka oczywiście o 6 rano pizgawica straszna, więc założyłem moje super oddychające rękawice na warunki wilgotne o wadze 0,1 grama. Kosztowały 800 złoty, ale w takich od razu jeździ się szybciej. Na grzbiet narzuciłem nieprzepuszczjącą wiatru, dopasowaną bluzę za 1 tys złoty. Na koszulce n------e tyle sponsorów, że prawie
  • Odpowiedz
@Dafiq: ehh to jedyna osoba z ktora o niczym moge popisac co jakis czas ( ͡° ʖ̯ ͡°) wstydze sie robic sobie zdjec i przez to par pewnie nie mam a jakbym mial zdjecia to tindera bym zainstlowal moze ale chlop z-----y no niestety ehh
  • Odpowiedz
@Dafiq: ja to nie wiem jak robic zdjecia sobie, ludzie maja w jakis lustrach a ja w domu lustra nie mam poza lazienka i takiego brzydkiego stojącego w przedpokoju wiec nie ma jak zrobić ehh. Chciałbym takie lustro na całą długość czy coś, moze na jesien jak sie uda troche wiecej schudnac to wtedy beda lepsze zdjecia i jakas fajna dziewczyne poznam ehh marzenia ma chlop glupi
  • Odpowiedz