Aktywne Wpisy
Nicolaus_Steno1 +377
TLDR: zweryfikowałem i wg mnie matka polaka jest prostytutka i dlatego robie ten wpis żebyście wiedzieli ze chłopak zamiast oddać matce cześć ze 100k jakie bierze za walke woli kłamać i kazac matce dalej się prostytuować
Zgodnie z zapowiedzią odwiedziłem Beatris (aka Bella, GFE RAFAELLA, Angel GFE)
Zmienia co parę dni miasto, ale ostatecznie udało mi się dojechać i dojść tam gdzie trzeba #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zgodnie z zapowiedzią odwiedziłem Beatris (aka Bella, GFE RAFAELLA, Angel GFE)
Zmienia co parę dni miasto, ale ostatecznie udało mi się dojechać i dojść tam gdzie trzeba #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
wfyokyga +970
#!$%@? nikt nie prosił o jakąś liste plusujących, kolejna zmiana której nikt #!$%@? nie chciał. Wy się tam chyba zbieracie i robicie burze autyzmów, która przynosi właśnie, takie #!$%@? pomysły. Dlaczego biauek ty nas tak nienawidzisz?
#wykop
#wykop
1. ONT + Wlasny sprzet.
2. Swiatlowod do domu lub mieszkania i jak wewnatrz.
3. Nizszy internet na poczatek. Podczas trwania umowy zwiekszenie.
4. Zmienne czy statyczne IP? Jeżeli zmienne to okres odnowy wynosi ile?
5. Zabudowa typu jednorodzinna - koszt?
Tmobile
1. Tak.
2. Bezposrednio.
3. Tak.
4. B/d.
5. Możemy, jeśli będzie trzeba znaczących prac w kierunku montażu.
Orange.
1. Tak, jednak i tak od nas otrzymuje się router w płatną dzierżawę.
2. Bezposrednio.
3. Tak.
4. Zmienne.
5. 20pln.
Vectra
1. Tak.
2. Światłowód doprowadzany jest do skrzynki.
3. B/d.
4. Zmienne.
5. Koszt podłączenia usług ustalany jest każdorazowo ze sprzedawcą.
UPC
1.Nie. Czesc sprzetu z mozliwoscia bridge'a.
2. W przypadku doprowadzenia naszej instalacji, wszystko zależy od lokalizacji i jej możliwości technicznych.
3. Tak.
4. Zmienne (klient indywidualny), publiczne. Dzierżawa adresu IP trwa pewien czas (nawet do 12 miesięcy). Po jej wygaśnięciu adres może ulec zmianie.
5. Jest to kwestia indywidualna uzależniona m.in. od oferty, usług oraz lokalizacji.
Netia- brak odp
PS Bylo jeszcze kilka pytan innych, ale to specyficzne dla mojej lokalizacji.
#internet #swiatlowody #informatyka #swiatlowod
@villager: Ze wzgledu na w/w pytania + moje wlasne dot. tego co potrzebuje obecnie jest Orange vs Tmobile.
Orange u mnie ma dosc dobry "serwis" (pozdrawiam pana od "domu grozu" xD). Z tmobile nigdy stycznosci uslugowej nie mialem aczkolwiek jako jedyny z 5-tki operatorow "obchodzil" osiedle (niby nic ale jednak).
Tak patrze na same "cyferki" obydwu i mam:
(Pred. maks :: Pred. przecietna :: %
@krzywy_kanister: zapomnialem o tym :P