Nieruchomości całkowicie #!$%@?ło, działka z walącym się domem z dziurami w ścianach i zawalonym dachem - fakt ścisłe centrum Rzeszowa (nadal Rzeszowa), na malutkim osiedlu mieszkaniowym - 4,5 ar i 730 000, ktoś kupuje.... nawet nie wystawili
@Barteqmasi: wystawiac to se moga i po 5 milionow. Skonczy sie jak z tymi willami gdzies na Podkarpaciu po pare milionow co sobie gorale z USA pobudowali, kasa wydana, a nigdy do Polski nie wrocili, bo by nie mieli pracy tam gdzie maja wille.
Nikt tego nie kupi bo po co ktos bogaty mialby inwestowac w tak droga dzialke w Rzeszowie? Rzeczy sa warte tyle ile ktos chce za nie
@little_muffin: Choć teraz tak sobie myślę że coś tu jest nie tak - bo działki nie wystawili - to dziwne, a dwa kwota zaporowa i niby zarezerwowane. Może po prostu walnęli kwotę zaporową.
@Barteqmasi: a co Ty bys zrobil sprzedajac cokolwiek? ( ͡°͜ʖ͡°) sprawdz sobie w jakichs dokumentach kto jest wlascicielem dzialki i wroc za pol roku i sprawdz ponownie. ( ͡°͜ʖ͡°) podejrzewam, ze dalej bedzie niesprzedana. Masz roznych ludzi - jedni sa nastawieni na sprzedarz i dostosowuja ceny do rynkowych stawek, inni trzymaja latami i licza na frajera. Jak trafisz
@Barteqmasi: Coś musi być z nią nie tak bo jak na centrum rzeszowa bardzo tanio 160 za metr xD Nawet przy kosztach rozbiórki bądź wyburzenia budynku to są śmieszne pieniądze. Działki w centrum dużego miasta potrafią kosztować nawet po kilka tysięcy od metra chyba coś ci się pomyliło. Po tyle to stoją działki 20 - 30 km od Gdańska czy Wrocławia.
@Barteqmasi jeszcze chwile tak bedzie ale pozniej myślę, żr jak ludziom podniosą jeszcze raty kredytów, do ich spłaty będą potrzebowali kasy więc zaczną sprzedawać swoje nieruchomości. Im wiecej nieruchomosci tym ceny niższe ( ͡º͜ʖ͡º)
10 lat temu Rosjanie mieli jeszcze pozytywny stosunek do Polaków i tutaj nawet nazwali Polaka bratem. Później wszystko się zepsuło przez politykę zachodu względem Ukrainy. #wojna #ukraina #rosja #polska #polityka
#nieruchomosci #rzeszow
Nikt tego nie kupi bo po co ktos bogaty mialby inwestowac w tak droga dzialke w Rzeszowie? Rzeczy sa warte tyle ile ktos chce za nie
Podobno kupiec jest i to jednak pomyliło mi się 780 000 XD
Działka w centrum to wcale nie jest drogo jak na obecne ceny.