Aktywne Wpisy
Villeman +26
Kitka wróciła z podwórza przedwczoraj wlokąc się praktycznie na tylnych łapach. Myślę sobię - przetrącony kręgosłup. W domu jednak widzę, że daje rade z biedą chodzić, jednak ogon jak martwy, ani rusz. Coś z nim nie tak? Może coś innego? Późna pora, brak otwartego gabinetu weterynarza, nic nie zrobię. Staram się pomóc jak tylko się da, widzę że cierpi, na noc ustawiam budzik co dwie godziny, aby sprawdzić, czy jest okej i
Salomonthekrol +146
I wlasnie za to kocham Unie Europejską.
#polityka
Na kogo niby ja mam głosować? xD
dla mnie zwierzę hodowlane ma cel bycia zjedzonym albo wytworzenie czegoś, co będzie używane przez człowieka i nie powinno podlegać specjalnej ochronie. Ale to nie znaczy, że zgadzam się z trzymaniem kur w klitkach 30x30cm
Też ich nigdy nie traktowałem poważnie.
Komentarz usunięty przez autora
https://mypolitics.pl/results/62de482664851f0008fe3efe
Generalnie to w Polsce albo fundamentalistyczni konserwatyści-socjaliści, albo fundametalistyczna lewica, w lepszym przypadku neoliberalna, ale w coraz częściej (jeśli w ogóle myśląca i gospodarce) to komunistyczna.
Ugrupowań ordoliberalnych brak. Prawdziwej chadecji brak. Partii proobywatelskich brak.
Konfederacja na początku wydawała się iść w dobrym kierunku, ale jednak stwierdzili, że standardowo będą robić polityczny happening I odjechali w czwartą gęstość.
Jak
Wbrew pozorom różnice na wykresach są dosyć znaczące.
Raczej nie są, jak po odpowiadasz inaczej to będzie inny wynik, u mnie z różową mimo zbieżnych poglądów w większości kwestii, różnica na wykresie jest widoczna mimo, że w tej samej ćwiarce.
Raczej wśród ludzi którzy w ogóle takie testy robią.