Wpis z mikrobloga

@Glacial: tak samo, chciałem kupić dzisiaj rano i nic. Nie wiem nawet, czy już wszystkie bilety parkingowe zostały wykupione, czy może w dniu imprezy nie można kupić przez internet i będę mógł próbować na miejscu - żadnej informacji.
I nie wiem też, jakiego obłożenia się spodziewać, czy parkingi P+R będą w okolicy dawno zajęte, czy nie. Nie chcę się spóźnić, szukając godzinę miejsca parkingowego ()
  • Odpowiedz
@MaxVerstapen: trololo, zostawić samochód to ja mogę i w Galerii Północnej na Tarchominie, rzecz w tym, by samochód zostawić w miejscu stosunkowo dostępnym i nie tułać się w tłumie przez pół miasta. Najwyżej zostawię na parkingu w Koneserze, 20 minut spacerkiem, parking z monitoringiem za szlabanem i będę na stadionie, a wyjazd po koncercie będzie elegancki, bo też zakładam, że wydostanie się z parkingu pod stadionem trochę potrwa.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Glacial a o której będziesz w Warszawie? Teoretycznie cała saska Kępa, ale jakoś od 16 wjazd tylko z identyfikatorem

@Solidly: z jakim identyfikatorem? Nie dostanę się po 16na parking pod stadionem, jeśli mam rezerwację?
  • Odpowiedz
@Glacial: no ja zamierzam przejechać przez Targową / Grochowską i poszukać miejsca na ulicy, może w tej warszawskiej dziczy nikt samochodu nie skroi, kilka razy parkowałem na Pradze i udało się wyjechać w jednym kawałku ( ͡° ͜ʖ ͡°) Śmiechem, żartem, ale mój model cieszy się niestety popularnością w stolicy ¯\_(ツ)_/¯
A jeśli nie, to Centrum Praskie Koneser, okolice Dworca Wschodniego, chyba że uda przyjechać się dużo
  • Odpowiedz