Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ChlopoRobotnik2137 +241
Dzień 4 & 5
Legowisko do oceny , jest 20:37 i właśnie sobie w nim leżę . Nie jestem sam , bo dołączyly sie jeszcze 3 osoby, ale tylko ja śpię dziś bez namiotu.
Te ostatnie 2 dni to jedna wielka walka z upałami . Dziś było 33 stopnie , ale upał to w zasadzie od 9 rano tak do 18. Gdyby nie mieć ciężkiego plecaka to byłoby to jakoś znośne. Wczoraj trekking na
Legowisko do oceny , jest 20:37 i właśnie sobie w nim leżę . Nie jestem sam , bo dołączyly sie jeszcze 3 osoby, ale tylko ja śpię dziś bez namiotu.
Te ostatnie 2 dni to jedna wielka walka z upałami . Dziś było 33 stopnie , ale upał to w zasadzie od 9 rano tak do 18. Gdyby nie mieć ciężkiego plecaka to byłoby to jakoś znośne. Wczoraj trekking na
źródło: image_picker_BE729224-00B3-4112-AA04-8B8E266073E9-59438-000007234AE601FF
Pobierz

źródło: comment_16585735290pmdxiWf6PPusN1al5M27v.jpg
Pobierz@Roger_Casement: DESPITE
Ale w sumie nie jestem zaskoczony, że nie rozumiesz sensu tego wpisu i wytknięcia hipokryzji lewicowemu politykowi ¯\_(ツ)_/¯
Dla zrozumienia: jakbyś zareagował, gdyby jakiś komunista podawał statystyki dotyczące wielkich czystek za Stalina, robiąc z tego argument o prześladowaniu komunistów? Albo przytoczenie nocy długich noży jako argument o terrorze na nazistach?
To raczej negrofile myślą, że ją mają, kiedy w odpowiedzi na to przebąkują coś o biedzie, edukacji i systemowym rasizmie xD
źródło: comment_16585870430PiYG47q8jhAouk8LNwYIQ.jpg
PobierzZrobila to zeby jak zwykle zaklamac rzeczywistosc.
Jesli nie czytacie, nie powinniscie dyskutowac.
Also np jakie emlementy.
Wszelakie elementy, od budowy nosa (im cieplejszy klimat w którym dana grupa etniczna ewoluowała,
Dobra xd to czemu w państwach o podobnej strukturze etnicznej wyniki nie są podobne?
To początek fascynującej podróży...