Wpis z mikrobloga

Takie pytanie, bo wróciłem do gry i widzę, że jest taki tryb jak Najemnicy

Tak się rozbudowuje tą kryjówkę za złoto - tą walutę za którą się kupuje karty. Czy opłaca się w to inwestować jak mnie interesuje tylko tryb Klasyczny i Standardowy no i ewentualnie karczemna bójka żeby raz w tygodniu darmowy pakiet wyłapać?

Widzę, że jest coś takiego jak osiągnięcia. Po powrocie po 3-4 latach miałem strasznie dużo klikania. Ta pomarańczowa "waluta" jest do czegoś potrzebna czy to po prostu takie punkty do podniecania się, że ktoś ma więcej?

Są jakieś nowe przygody typu księga bohaterów, księga najemników - robić to czy strata czasu?
#hearthstone
  • 3
@kodecss: najemnikow sobie odpusc, a "waluta" nie jest walutą i jest bezwartosciowa - ale niektore achievementy daja exp/skiny/karty, wiec czasem warto cos kliknac (teraz i tak jest o niebo lepiej z tym odhaczaniem osiagniec, masz sekcje recently completed, wczesniej musiales szukac po konkretnych dzialach)
@kodecss: spróbuj najemników bez ładowania w to golda. Jak Ci się spodoba, to możesz w to inwestować, ale jak nie to odpuść. Ja wykupiłem wszystko i co jakiś czas sobie pyknę, nie żałuję w sumie.