Wpis z mikrobloga

wykop to jednak poważny portal.
@Menosas to toksyk, zaczął obrażać @kasperski113, twierdził że ma go "na liścia" po czym panowie umówili się na bójkę.

@Menosas cały czas zgrywał kozaka, okazało się jednak, że jest tylko dzieckiem, które kłamie że jest na miejscu i czeka cały czas próbując wszystkich nieudolnie oszukać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@kasperski113 pojawił się na miejscu ale nikogo nie było. @Menosas stwierdził, że teraz już tam jest i czeka i że wysłał na priv zdjęcie jako dowód. Gdy został poproszony o wstawienie zdjęcia publicznie to skasował wpis.

Pamiętajcie wykopki, nie warto wdawać się w internetowe kłótnie bo w 90% przypadków po drugiej stronie monitora siedzi dziecko pokroju @Menosas które prowokuje, zgrywa kogoś kim nie jest a w rzeczywistości mocne jest tylko w internecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

a wszystko to z powodu #famemma xD

#wykop
  • 13
  • Odpowiedz
@Deku: zablokowałem tylko tego, który leci w #!$%@?. Ogólnie ich kłótnia mi nie przeszkadza bo #famemma w ogóle mnie nie interesuje i jak dla mnie to niech tam się na tagu dzieje co chce. Chciałem zobaczyć bójkę, z której miał być filmik i pośmiać się przy komputerze ale no cóż...
  • Odpowiedz
@xblackwidowx: W skrócie to jeden z nich napisał, że sterydy mają znaczenie i że gdyby postawić 2 osoby o takich samych umiejętnościach ale jedna z nich byłaby na sterydach to ta nasterydowana by wygrała (w sensie walkę). Ten drugi (który leci w #!$%@? i się nie pokazał) zaczął coś płakać, że "głupoty tu wypisują" a potem go wyzywać od półgłówków, dzieci i że ma go na liścia. No to się
  • Odpowiedz