Aktywne Wpisy
PolishPsycho +37
Zabawnie się ogląda tiktoki związane z motoryzacją i prawem jazdy, gdzie wypowiada się dzieciarnia 18 lat co ledwo zdała prawko. Ale ona ma najwięcej do powiedzenia.
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Mysiekpysiek +68
#inflacja #cukier
Komentarz usunięty przez autora
I zawsze goście muszą u mnie niestety prosić o podanie cukru do stołu, bo przez to, że sama nie słodzę zawsze zapominam, że nie wszyscy tak mają xD
A akurat do samego słodzenia kawy i herbaty zużywa się duże ilości cukru. Łyżeczka cukru ma
@Promilus: muszą. W Polsce wszystko ma trzy smaki: słony, słodki i szpitalny (bez smaku).
- 20kg na zacier (bimber)
- 7kg na zacier (wino)
No a pozostałe to już nieduży zapas na gofry, jakieś słodkości mojej pani domu i normalnie do herbaty ekspresowej. Moja mama robi przetwory, więc jak z nią pojechałem do miasta, to w sumie miałem prawie 40kg cukru w bagażniku ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Jeszcze muszę dokupić, bo drugi wariant wina jest do
@Promilus: bimber (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)