Wpis z mikrobloga

Ale mam bekę z tego pajaca @Legit_Info_12. Przychlast pojawia się w dosłownie każdym poście, gdzie ktoś wspomni o ferrarim. Mało tego, pojawia się tam gdzie jest prawdopodobieństwo, że ktoś może o farmazonie napisać. W sondzie na najlepsze walki, które mogłyby się odbyć oczywiście połowa jego wyborów to ferrari vs inny zjeb. I teraz nasuwa się pytanie. Ile ten dzięcioł musi mieć lat?
#famemma

Ile lat ma kochanek ferrariego?

• 5-8 17.6% (24)
  • 8-12 20.6% (28)
  • 12-15 25.0% (34)
  • Ma ponad 18 ale to typowy przegryw. 36.8% (50)

Oddanych głosów: 136

• 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

o

@Legit_Info_12: A ja slyszalem opinie, ze tego nokdaunu w 1 rundzie nie powinno byc, jak sie przyjrzysz to nie byl to czysty cios na szczeke, tylko on go tak jakby zepchnął tą reką, wiec jak nie bylo nokdaunu to 2:1 dla Polaka w rundach
  • Odpowiedz
@SkyWer Mistrz Gry to ten który boksem się interesuje od dziecka i potrafi ocenić kiedy byk KD a kiedy nie;), a co do sytuacji o której piszesz to mówił "z tego co wiem to walka ma się normalnie odbyć", nawet Zyniakowi jak na live spamowali przed konfa że podobno Ferrari kontuzja to Gola mu odpisał, że Ferrari normalnie zawalczy i nie ma kontuzji, skoro mu nawet pisali że nie ma kontuzji
  • Odpowiedz
Ja pamietam co innego, mistrz gry na lajwie (którego ogladalem) na pytanie czy walka Ferrari vs Polak jest zagrozona nie odpowiadal, ze nie jest pewny tylko ze walka na pewno jest i jest to jakis farmazon, ze walki nie ma. Co do tego ze mistrz gry to wielki znawca boksu i mma to nie wiem bo tak tego nie sledze, ale slyszalem sporo glosow ze to nie byl kd i ja ogladalem
  • Odpowiedz