@LubieChleb: Tam jest taki bałagan, że twój znajomy wkręcił sobie ten dźwięk bo gdzie staniesz to hałas. O radio też mi chodzi. Trochę szybciej skanuj. Idźcie tam w nocy jak odwaga pozwoli i bądźcie jak najciszej.
@LubieChleb z tą historią z grobem i w ogóle sniacymi się zmarłymi to coś musi być.
Mojemu dziadkowi często śni się zmarła żona, czyli moja babcia. Ostatnio jadąc w rodzinne strony zajechalem zapalić świeczkę akurat z moją dziewczyną, której babcia niestety nie miała okazji poznać. Zapaliliśmy znicz,pomodliliśmy się, ja przedstawiłem w myślach moją dziewczynę i pojechaliśmy nic nie mówiąc że byliśmy. Dziadek następnego dnia powiedział że przyśniła mu się taka ucieszona
Treść została ukryta...
@LubieChleb: Nie ma się czym ekscytować bo nic nie słychać. Nagraj coś dłuższego i trochę szybciej skanuj na AM.
Spróbujcie z tym DPS jeszcze
@ManiacTeam: nie chodzi o radio - dzwięk ruszajacej sie klamki
O radio też mi chodzi. Trochę szybciej skanuj.
Idźcie tam w nocy jak odwaga pozwoli i bądźcie jak najciszej.
Mojemu dziadkowi często śni się zmarła żona, czyli moja babcia. Ostatnio jadąc w rodzinne strony zajechalem zapalić świeczkę akurat z moją dziewczyną, której babcia niestety nie miała okazji poznać. Zapaliliśmy znicz,pomodliliśmy się, ja przedstawiłem w myślach moją dziewczynę i pojechaliśmy nic nie mówiąc że byliśmy. Dziadek następnego dnia powiedział że przyśniła mu się taka ucieszona
@GoNpKNSsz: @LubieChleb: musisz lepiej tego baita dopracować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@vealen0: Czyli często śni mu się babcia i tego dnia też! To musi być znak z zaświatów
W coś tam trzeba wierzyć inaczej idzie zwariować