Wpis z mikrobloga

A tu macie moje nagranie z domu babki kolegi o którym wspominałem wyżej (jak mówię, nie ma czym się ekscytować, sam sceptycznie na to patrzę xD

@LubieChleb: Nie ma się czym ekscytować bo nic nie słychać. Nagraj coś dłuższego i trochę szybciej skanuj na AM.
  • Odpowiedz
@LubieChleb: Tam jest taki bałagan, że twój znajomy wkręcił sobie ten dźwięk bo gdzie staniesz to hałas.
O radio też mi chodzi. Trochę szybciej skanuj.
Idźcie tam w nocy jak odwaga pozwoli i bądźcie jak najciszej.
  • Odpowiedz
  • 15
@LubieChleb z tą historią z grobem i w ogóle sniacymi się zmarłymi to coś musi być.

Mojemu dziadkowi często śni się zmarła żona, czyli moja babcia. Ostatnio jadąc w rodzinne strony zajechalem zapalić świeczkę akurat z moją dziewczyną, której babcia niestety nie miała okazji poznać. Zapaliliśmy znicz,pomodliliśmy się, ja przedstawiłem w myślach moją dziewczynę i pojechaliśmy nic nie mówiąc że byliśmy. Dziadek następnego dnia powiedział że przyśniła mu się taka ucieszona
  • Odpowiedz
Mojemu dziadkowi często śni się zmarła żona

Dziadek następnego dnia powiedział że przyśniła mu się taka ucieszona babcia i wesoła siedząca przy świecach

@vealen0: Czyli często śni mu się babcia i tego dnia też! To musi być znak z zaświatów
  • Odpowiedz