Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 22
Osobom odpowiedzialnym za Main Event fame i High powinno się zabrać wypłaty
Kto k---a pomyślał żeby baby dawać do main eventu
#famemma
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Deku: O ile jestem w stanie zrozumieć High, bo Lexy i Natsu mają bardzo dużą oglądalność (+ ich pojedynek był zaskakująco dobry na pierwszej gali), tak main event Fame 15 jest bardzo zaskakujący, bo spodziewabłbym się prędzej Xayoo czy nawet Majewskiego xD
  • Odpowiedz
@smialson: Ja mam na odwrót. Totalnie nie jestem w stanie zrozumieć main eventu HL, bo nikt o ten rewanż nie prosił i każdy ma go w chuju, a main event Fame jakkolwiek jestem w stanie zrozumieć, bo te cztery ostatnie walki są bardzo równe i każda mogłaby iść na main event ze strony Fame. Dodatkowo na rewanż Linkiewicz i Sexmasterki czekało w c--j dużo osób. Fame robi np. rewanż Dubiela
  • Odpowiedz
@iPawen:

Totalnie nie jestem w stanie zrozumieć main eventu HL, bo nikt o ten rewanż nie prosił i każdy ma go w chuju

Walka wyszła nadzwyczajnie dobrze, obie mają od cholery fanów, więc czemu nie zrobić rewanżu, pomyśleli Czeczeni
  • Odpowiedz
@smialson: ale w main evencie fame nie chodzi o zasięgi, tylko o to że to jest kontekst historyczny federacji. 11 edycji czekania na rewanż, po drodze drama z pasem, transfer do konkurencji, dwie kobity z najlepszym skillem kobiecych freaków + historia linkiewiczowej która w pierwszej walce była prosto z melanżu i j----a żulem a przez 4 lata całkowicie przewartościowała życie
  • Odpowiedz
@smialson: Chodzi o walki: Linkiewicz vs Lil Masti, Tańcula vs Murańscy, Dubiel vs Blonsky i Xayoo vs Konopskyy. Co, do tego, że walka Dubiel vs Blonsky też mogłaby być main eventem - jest to jedna z tych 4 walk, więc o to mi chodziło. Chodzi tylko o to, że Fame wie, że nie opłaca się dać walki Dubiel vs Blonsky 2 na main event, HL najwidoczniej nie.
@nukey:
  • Odpowiedz
@iPawen: Nie zgadzam się z umieszczeniem zestawienia Lil Masti vs Linkiewicz obok pozostałych.
Tańcula z Murańskimi - największa spina
Dubiel vs Blonsky i Xayoo z Konopskyym - oskarki z zasięgami. A dziewczyny? Ani to zasięgów, ani spiny
  • Odpowiedz
@smialson: Spina jest. Nie wiem, czy będą dymy, ale ja na tą walkę bardzo czekam i jak najbardziej rozumiem umieszczenie tego na Main Event. Chodzi tu też o aspekt historyczny. Pierwsza walka była na Fame 4, od tego czasu zadziało się mnóstwo rzeczy. Jest zbudowana historia wokół tego rewanżu, jest on bardzo wyczekiwany.
  • Odpowiedz
@iPawen:

Chodzi tu też o aspekt historyczny. Pierwsza walka była na Fame 4, od tego czasu zadziało się mnóstwo rzeczy. Jest zbudowana historia wokół tego rewanżu, jest on bardzo wyczekiwany.

To idąc tym tropem rewanż Rafonix - Magical też może kiedyś będzie w main evencie. Skoro raz już masterka i linkiewicz w nim byli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@smialson: Nie widziałem tego story. Chodziło mi stricte o konfy, jakie były. Linkiewicz w jakichś wywiadach już długo po tej walce dalej ją wyzywała i mówiła, że jej nie lubi. Zobaczymy jak będzie. Rafonix - Magical poza kilkoma wykopkami nikogo nie interesuje. O rewanżu Linkiewicz vs Sexmasterka się już od dawna mówi. Dużo osób chce to zobaczyć. Złe porównanie.
  • Odpowiedz