Wpis z mikrobloga

Mam jakieś lewe konto na instagram żeby zalajkować czasami jakąś hipergamiczną różową z tindera, nie gadam z nią, przeważnie nawet nie ma pary, ale interesuje mnie jak takie urwiska skończą. No i dodałem taką jedną, 31 lat, niebrzydka ale sztuczna w #!$%@?, usta napompowane, cała morda tona makijażu, tatuaże na łapach i na insta dosłownie same zdjęcia swoje ryja, i ciągle relacje też tym spamowała. I jakieś wrzutki typu "panowie nie zapraszajcie mnie na kawe, za dużo Was" No i sobie myślisz, to jest target jakiegoś sebastiana w BMW #!$%@?, broda jak u szejka, jakiś tatuaż ... a tu. Nagle wrzuca fotki z miłościa jej życia i ciągle nim spamuje. Typek niższy od niej, chuderlak, włosy rzadkie blondyn, zakola, okulary i baby face a do tego piskliwy głosik. Na swoim insta (bo sie oznaczają) ma też sporo fot swojej mordy i te hasztagi #polishboy #prettyboy itp.

I myślicie o co chodzi? Nagle się okazuje że to rolnik, a w zasadzie ma znanego w regionie starego rolnika z jakimś #!$%@?ą ilościa pola. No to polka się połasiła na kasę, teraz wrzuca samiast swojej mordy jakieś krowy, jak jej betabankomat coś tam na traktorze jeździ, nawet instagrama założyła na modłe Clarkson Farm tylko nazwała XXXfarm (od nazwiska typka). Ale gość ma własny dom, najnowsze Audi A6 i bzika sobie teraz duperke z przebiegiem większym niż 50 letni Fyndt jego dziadka. Taka historyjka. Rolnik to nowy slayer betabankomat
#tinder #badoo #randki #rolnikszukazony #zwiazki #seks
  • 5
  • Odpowiedz