Wpis z mikrobloga

Gdzie warto wybrać się we wrześniu/październiku samemu na wakacje? Jestem singlem, uwielbiam sport, rozrywkę, quady itp., nigdy nie byłem na tego typu wakacjach, nigdy nie leciałem samolotem, a mieszkam 1,5h od lotniska w Szczecinie i w Berlinie. Szukam cieplutkiego kraju/miejsca, gdzie nie będę zmuszony do picia alko i leżenia plackiem, a wręcz przeciwnie. Doradźcie coś proszę :)

#podroze #kiciochpyta #wakacje #podrozujzwykopem #turystyka
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@antarhei: Od siebie polecam Barcelone i okolice. Masz morze oraz górki. W samym mieście też nie będziesz się nudził. Temperatury w wrześniu/pażdzierniku oscylują w okolicach 20 stopni.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@antarhei: jak Europa to Kanary, pewnie najprościej teneryfa. jak koniec października/początek listopada to Tajlandia. Wydasz może ze 20% więcej niż gdzieś w Europie jak trafisz bilety koło 2k, a na pewno bez porównania. Aktywnych możliwości spędzania czasu masz miliony, moto po górach, wspinaczka, surfing.
  • Odpowiedz
@antarhei: grupy są, czy tam kogoś znajdziesz no to już wiele zależy, bo często widzę takie posty i na komentarzach się z reguły kończyło.

Co do miejsca, cała Europa i okolice. Jeśli miałbym polecić to ogarnąć sobie jakąś objazdówkę po Turcji czy innej Hiszpanii, dosyć typowe, turystyczne miejsca, więc z noclegami czy dogadaniem się nie powinno być większych problemów, cenowo całkiem przyjemnie.
  • Odpowiedz