Witam was po bardzo długiej przerwie , na sam dobry poczatek dnia wrzucam swoja aktualna forme wypracowana powerbuildingiem Wzrost 187 Pozdro( ͡°͜ʖ͡°) #mikrokoksy #blackpill
@Victim: Dziekuje , kosztowalo mnie na naprawde w c--j samodyscypliny oraz wyrzeczen , ale jak to ujme jak jedna dobra znajoma to ujela , efekt jest porazajacy , pozdro ( ͡°͜ʖ͡°)
@FocentDiutt: Stary , nie spodziewaj sie efekt na juz , trenuje od 15 roku zycia , aktualnie mam 19 , wiec troche czasu zajelo by osiagnac aktualnie wcielenie
@Kreek: Powiem ci stary że tak , moja rama szkieletu wyrozniała się dość znacząco juz w gimnazjum od rówieśników , łapy tyram siłowo, ciężki impuls , głównie na sztandze prostej, czasem zamieniam sobie na łamany , na mnie działa , ogolnie natural musi po prostu n---------c , gosc na b----e po prostu moze pompowac miesnie lekkim ciezarem i urosnie
Wzrost 187
Pozdro( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mikrokoksy #blackpill
źródło: comment_1657984705ynEFqEFeCyDIJ7wl2y8JbR.jpg
Pobierz@WielkieBary1337: to zdjęcie wygląda mega dziwnie - tak jakby dół zaraz miałby się złamać pod ciężarem góry ᶘᵒᴥᵒᶅ
Komentarz usunięty przez autora
Masz naturalnie szerokie bary czy to efekt mięśni że jesteś taki szeroki? Jaki ćwiczenia na ramienia robisz?