Wpis z mikrobloga

Mysle, ze Młody Muran na luzie Tańcule wykończy. Skąd w ogóle się wziął stereotyp, że Tańcula jest dobrym freak fighterem? Z jego samozwańczej postaci wojownika KSW? Jedyny powazny przeciwnik z jakim walczył to Tybruski i Tybruski go #!$%@?ł koncertowo jak chciał. Myślę, że Młody Murańskim by większy opór postawił. Tańcula prawie wyzionął ducha w walce z młodym Muranem który wtedy chyba dopiero zaczynał treningi. Nie potrafił znokautować emeryty - starego Murana. W ogóle miałem wrażenie, że im dalej w walke prędzej by stary Muran go złapał w jakąś gilotyne niż Tańcula to wygrał. No i piękne zwycięstwo z naszą purpurą - Marcinem Malczyńskim, którego nie ma co komentować.
#famemma
  • 6
@Bekabeka82: zależy jak duzy progress zrobil tak na prawde mlody cpun, na ten moment rak tancula wygrywa na punkty moim zdaniem, poza tym to nie ma znaczenia Jacy nie przeszkadza #!$%@? a ludzie dalej kupuja te jego odklejone #!$%@?, pewnie sodomita wygra na pkt, potem jaca znowu pogryzie jego albo tego drugiego, poblokuje kilka cisów ryjem, miesiąc bedzie tu wyszydzany po czym znowu bedzie tu królem, on jest tak odklejony ze
@Bekabeka82: No ja nie kibicuję żadnemu, ale IMO Tańcula to solidny freakfighter. Walki z Tyburskim nie ma co brać pod uwagę, bo Grzybori robi w stójce każdego poza zawodowcami. Murański jest bardzo ograniczony technicznie, a Tańcula coś tam ogarnia (bije ciosy w kombinacjach), a Muran raczej same weselniaki.

Dodatkowo wydaje mi się, że Tańcula ma dosyć mocną szczękę. Odwrócę pytanie i zapytam: skąd się wziął stereotyp, że Murański jest dobrym freakfighterem?