Aktywne Wpisy
patryk_ekiert +256
Ta dzisiejsza młodzież to jakiś dramat. Przechodziłem wczoraj koło podstawówki i nagle widzę, że dzieci wesoło wybiegaja. Chodnik opluły ludzi przepędziły. I ciągle śpiewają hej hej na na hej hej.
Fennrir +41
Wykopki oczywiście dalej uważają że problemy na zachodzie to wina pierwszego pokolenia, jakichś "źle zintegrowanych" jednostek i zachwycają się panem Kunta Kinte w wojsku xD
Sorry, ale prawda jest taka że jak ktoś się mocno wyróżnia to nie da się go w pełni zintegrować, taki czarny nawet po pełnej integracji kulturowej nadal będzie Afro-Amerykaninem,Afrofrancuzem,Black British,etc. i tym samym po przekroczeniu pewnego pułapu zacznie się np.:narzekanie że jakaś dziedzina życia jest "za biała",
Sorry, ale prawda jest taka że jak ktoś się mocno wyróżnia to nie da się go w pełni zintegrować, taki czarny nawet po pełnej integracji kulturowej nadal będzie Afro-Amerykaninem,Afrofrancuzem,Black British,etc. i tym samym po przekroczeniu pewnego pułapu zacznie się np.:narzekanie że jakaś dziedzina życia jest "za biała",
Do oddania set urodzinowy który dostałem od pracownika ,troche cringe bo nigdy nic nie chciałem i nie podawałem daty urodzin ale są w KRS.
Odbiór tylko 14-20
Set:
-czekolada biała hand made
-toffiefie
-likier porzeczkowy biały bocian
-czekoladki milka
Jeśli będzie mniej niż 25 plusujacych wygrywa pierwszy. Jeśli wiecej mirkolos jutro po 16.00
Uprzedzając pytania:
-nie pije
-mam nietolerancję laktozy
-nie ma tu konta bo jest normalny nie to co ja i wy
-nie jest lizydupem tylko go wkręcili starsi a myslał ze trzeba bo przyszedł z jakiegoś januszexu
-to nie repost :)
Znowu to rozdajesz?
Jak dowozisz (okolice #parkslaski ), to wyjdę z moim pieskiem to ją pomiziasz :D
Komentarz usunięty przez autora Wpisu