Aktywne Wpisy
wielkifanrapu +28
Śmieszy mnie jak ludzie na tym portalu liżą dupe Ukrainie a sieją mowę nienawiści do Rosji.
Ta wojna jest tak bezsensowna, jakby ludzie chcieli to by w ciągu maks miesiąca, by się Rosja dogadała z Ukrainą, najlepiej jakby Ukraina odstąpiła część swoich terenów Rosji, wtedy by ludzie przestaliby ginąć niewinni, najgorsze w wojnie jest to że Politycy którzy ją wywołują żyją a umierają niewinni ludzie, według mnie celem tej wojny nie powinna
Ta wojna jest tak bezsensowna, jakby ludzie chcieli to by w ciągu maks miesiąca, by się Rosja dogadała z Ukrainą, najlepiej jakby Ukraina odstąpiła część swoich terenów Rosji, wtedy by ludzie przestaliby ginąć niewinni, najgorsze w wojnie jest to że Politycy którzy ją wywołują żyją a umierają niewinni ludzie, według mnie celem tej wojny nie powinna
Altru +966
@Wojciech_Skupien: Ha, też tak miałem.
Ciekawe ile ludzi odkryło kolejkę pomiędzy Stormwind i Ironforge POTYM jak przedarli się na ~25 levelu przez Burning Steps :D
Sam gralem orkiem szamanem, pamietam farmienie w barrens, pierwsze dungeony i rajdy z gildia. Interakcje z innymi, handlowanie (mialem zielarstwo i alchemie) zbieranie sie na wspolne wypady (sunken temple). Pozniej stopniowo blizz upraszczal gre. Lfd lfr. Jak juz sprzet szlo zdobywac na lfr dajac follow na
Komentarz usunięty przez autora
ToD wotlk. Moją pierwsza postacią był tauren druid, ale jako ze nikt mnie nie uczyl grac to lamiłam jak nie wiem.
Robilam q dla druida w moonglade i potem nie mialam hsa i nie znalalzlam flypatcha to myslalam ze wroce z buta (z kopyta) mounta jeszcze nie mialam.
Doszlam do jaskini z miśkami i mnie 1 #!$%@?ł na hita (one mają ok 55lvl) wystraszylam