Aktywne Wpisy
ryzu +24
my już pod aresztem śledczym, #budda pdw
NickMoore +2
#slubodpierwszegowejrzenia Specjalnie założyłam konto, bo nie mogę czytać tego co piszecie o Asi i Kamilu. Wam się wydaje, że jak człowiek poszedł do programu to weźmie już garbatego, bezzębnego. Nie! Ci ludzie też mają jakieś oczekiwania! Sorry, ale u Asi i Kamila ewidentnie widać, że Kamil jest mega ciapą. Nudny, podejście „przepraszam, że żyję” przecież każda kobieta zdominuje takiego faceta! Co złego w tym że Asia mówi, że chce być
Ale jak on kopie zabytki, rzuca nimi to jaki z niego poszukiwacz? Taka bylejakość strasznie w-----a.
#odyn
Pierwsza moneta i co? I od razu przetarł paluchem xD
Komentarz usunięty przez autora
Co do numizmatyki to byś się zdziwił ( ͡° ͜ʖ ͡°) no i jeszcze archeologia, wkz. Dużo mam pojęcia, oj dużo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
groszę z IIrp po kilkaset złotych to stany mennicze, próby, grandingi itp. A z gleby to nikt poważny nie zbiera czegoś takiego. nie ma tam nic rzadkiego czy z niskim nakładem, chyba jedynie 5gr z 1934 ma coś koło 450tys nakładu, reszta
Myślę, że nie masz coś się martwić serio. Nie wiem z czego to wynika, czy serio jesteś
Lecą w ilość bo takie jest prawo. Na jakiejś inwestycji coś wyjdzie to trzeba o to zadbać wstrzymując prace. Tak samo nadzory robi się w miejscach gdzie jest inwestycja i jest zlokalizowane stanowisko.
W zależności od wartości robi się badania ratowniczy i tak dalej.
Nowe stanowiska odkrywają często studenci na praktykach w terenie. Cały ten materiał gdzieś musi trafić, coś trzeba z