Aktywne Wpisy
wortor +475
Czy dużą patologia będzie jak zacznę spotykać się z laską o 10 lat młodszą? Ja mam 83 lata, ona 73. Bardzo dobrze się dogadujemy, bo ona jest ogarnięta, ale dalej, to jest 10 lat różnicy. Jestem ciekaw opinii z zewnątrz, dlatego pytam
#zwiazki
#zwiazki
dotankowany_noca +39
Kapłan i to jego rąbnięte towarzystwo poniosło wielką szkodę, bo Huczko ich wyzywał. Ale jak obsiedli Huczkę i baby go prały po pysku, to „przecież nie stała mu się żadna wielka krzywda”. No i oczywiście nic złego by nie było, jakby Huczkę zakneblowali (a tylko zatykali mu usta ręką), bo chociaż by się tak nie darł. Co to za chory zwyrol z tego Woźnickiego. Gość ma nieźle nasrane we łbie. Niemniej jednak sprawy chyba idą nie po jego myśli, bo twierdzi, że cała ta akcja to wielki spisek salezjanów i policji, oparty na kłamstwie. Mający na celu (a jakże) walkę z Mszą w rycie rzymskim. Więc już urabia tych swoich tumanów, że na pewno wyrok w sprawie będzie niesprawiedliwy. No i Bielski to wiadomo - bandzior i na pewno umaczany w jakieś afery (co prawda nikt nie wie w jakie, ale „na pewno”). Misiek jest mocno zaburzony.
#wroniecka9
Komentarz usunięty przez autora
I żeby jeszcze grzmotnął go w rękę, nogę, plecy - ale nie. Przyłożył Misiowi tą pałą w czerep, a to już bezpośrednio grozi kalectwem lub śmiercią gdyby nastąpiło pęknięcie czaszki lub jaki wylew do mózgu i upośledzenie trwałe ważnych funkcji życiowych - to dwa. I to każdy lekarz powie i zezna przed sądem
Co do zezwolenia na pałę: temat nie jest absolutnie jasny. Raczej: "nie, ale...".
Tutaj co nieco w tej kwestii: https://www.militaria.pl/porady/samoobrona/legalnosc-palek-teleskopowych.xml