Wpis z mikrobloga

Od zawsze mówiłem i wszędzie pisałem musi minąć około 100 lat nawet trochę mniej nim wybuchnie kolejna rzeź. Nie było czasu gdy ten okres był dłuższy, po prostu tyle trwają 2 pokolenia chorych psychicznie ludzi z akceptacją głupszego ludu albo jedno które myśli że jest ślepą potęgą bo lud mu to pokazuje.

tylko czemu to są ciągle niemcy albo ruskie??

Polska powinna mieć dziesiątki tysięcy głowic atomowych w o obecnych czasach i nie patrzeć na to co kiedyś ktoś podpisał bo inni mają w dupie to co kiedyś podpisały.

Obecnie jest najlepszy czas byśmy si w nie uzbroili bo teoretyczny wróg łamie wszystkie pakty, umowy i zapisy.

Chcieli z nas zrobić poligon doświadczalny ale szczęście że to postało na Ukrainie.

Nie wiem co się dzieje w tajemnicach wojskowych ale bym chciał zobaczyć że nasze złoża uranu zaczęły być kopane.

#ukraina #rosja #wojna #nato
  • 10
@AleksanderRoz: no przydała by się broń atomowa, ale u nas (praktyczna) fizyka jądrowa leży i kwiczy :/.

Z naszym położeniem dostęp do broni jądrowej i jej nośników to jest coś co musimy w końcu zdobyć.
@dzangyl: to jest idealny czas od dekad to ruskie wywołały wojnę i nie przestrzegają niczego więc czas odkopać to co armia ukrywa od dekady i to wybudować. Może już trwa produkcja kto wie, na wojnie tajemnica jest święta a właśnie trwa pierwszy rozdział 3 wojny światowej, prolog...
@AleksanderRoz: Polska nie jest celem ataku Rosjan. Myślę że nawet jeśli udało by się im zająć Ukrainę, i by armia rosyjska stała na granicy z Polską, to i tak by się to skończyło co najwyżej nową zimną wojną, Amerykanie i inni sojusznicy trzymali by u nas znacznie siły w celu odstraszenia, ale do inwazji na Polskę by nie doszło.
@AleksanderRoz:
Tak tak. I wszystkie panstwa e Europie beda sobie obserwowad jak my tu budujemy potege atomowa jako sygnotariusz traktatu o nieproliferacji broni masowego razenia. I wszystkie mocarstwa, w tym te gwarantujace nasza niepodleglosc, tez beda nam kibicowac w takiej wlasnie rozbudowie arsenalu atomowego.

Bierzcie polowe.