Aktywne Wpisy
PrzemyslawBabiarz +271
Popularność Taylor Swift jest dla mnie dowodem na to, że w czasach względnego dobrobytu, bez dużych życiowych problemów oraz naturalnych idoli świata kultury, ludzkość musi wytworzyć sobie ich substytut, bo inaczej głos ich pokolenia nic by nie znaczył, a ich egzystencja byłaby kompletnie bezsensowna.
Upraszczając maksymalnie to, co chcę powiedzieć, dzisiejsi przedstawiciele młodego pokolenia to głównie internetowi fajterzy srający się na fejsbukach o totalne gównosprawy jak uwolnienie od męskiego patriarchatu (który tak naprawdę jest potrzebny i natura udowadnia to na każdym kroku) czy jakieś totalne bzdety jak dopisanie kolejnej płci do katalogu qwerty+.
Sama miałkość i nijakość tekstów i kompozycji utworów TS jest szokiem i ogromnym dysonansem poznawczym dla osoby wychowanej na prawdziwym popie i rocku lat 70. 80. 90. ubiegłego wieku, który muzycznie i tekstowo zjadał Taylor i wszystkie jej obecne koleżanki i kolegów na śniadanie. Wygląda to tak, jakby współczesne dzieciaki na siłę robiły z tej przeciętniary półboginię, żeby zabić próżnię własnej egzystencji.
Takim
Upraszczając maksymalnie to, co chcę powiedzieć, dzisiejsi przedstawiciele młodego pokolenia to głównie internetowi fajterzy srający się na fejsbukach o totalne gównosprawy jak uwolnienie od męskiego patriarchatu (który tak naprawdę jest potrzebny i natura udowadnia to na każdym kroku) czy jakieś totalne bzdety jak dopisanie kolejnej płci do katalogu qwerty+.
Sama miałkość i nijakość tekstów i kompozycji utworów TS jest szokiem i ogromnym dysonansem poznawczym dla osoby wychowanej na prawdziwym popie i rocku lat 70. 80. 90. ubiegłego wieku, który muzycznie i tekstowo zjadał Taylor i wszystkie jej obecne koleżanki i kolegów na śniadanie. Wygląda to tak, jakby współczesne dzieciaki na siłę robiły z tej przeciętniary półboginię, żeby zabić próżnię własnej egzystencji.
Takim
JanuszKarierowicz +319
Najśmieszniejsze a zarazem najstraszniejsze w całej nagonce na "transów" w Paryżu jest to, że na IO w Paryżu nie ma żadnego transseksualisty ani transseksualistki xD Wszystkie zawodniczki, pod którymi padły takie oskarżenia, urodziły się biologicznie kobietami i nie przechodziły żadnej korekty płci. Jedyny ciekawszy case to może być przypadek Algierki, której organizm najprawdopodobniej wytwarza więcej testosteronu niż powinien, ale nie ma tu mowy o żadnym transseksualizmie czy zmienionej płci xD Tak samo
I dookoła niej 15 osób a ona przewijała ten mecz i moment wątpliwości xDDDD
#!$%@? mnie to, za naszych czasow tego nie bylo #kiedystobylo #coolstory #truestory #heheszki
@curiousboi: Się znaczy?
@jerry_owies: ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co te dzieciaki... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ekjrwhrkjew: do tej pory gwiazdorzą, dupeczki czekaja na chłopakow zeby z nimi pogadac ale ta powtórka na żywo mnie zniszczyła mega, dobry pomysł xD
@curiousboi: no nie? wyobrazam sobie ze jakby tak bylo za "naszych czasow" to gdyby w powtorce okazalo sie ze ktos symulowal czy nawet po prostu nie mial racji to by lecialy kolejne zarty i pociski. Fajna sprawa ;D naprawde, moim zdaniem nie ma o co sie czepiac, dzeciaki sobie symuluja prawdziwe rozgrywki
Albo jak się gralo z Kolonia z innego miasta czyli ich miejski klub vs nasz miejski klub. A jak Kolonia była zza granicy to o Panie, mecz międzypaństwowy xDd
Jak już koniecznie chcieliśmy się rozróżnić kolorystycznie to jedna drużyna grała bez koszulek, a nawet się zdarzało zmieniać koszulkami jak np połowa osób miała jasne.
@defoxe: tak to się nazywa w zawodowym sporcie, od paru lat sędziowie mają dostęp do nagrań z kamer i pewnie stąd dzieciaki podłapały niezły pomysł
https://pl.wikipedia.org/wiki/VAR_(sport)