Wpis z mikrobloga

#win8 #shit Trochę ponad tydzień wytrzymałem na win8. Mam dość męczenia się godzinami żeby zrobić coś co na 7 robi się w kilka sekund... Ta niekompatybilność ze wszystkim mnie wykańcza. Tak że nie polecam, -7/10. Czas wrócić do Win7 i zacząć znów żyć jak człowiek:)
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Yokozuna: Najgorsza sprawa u mnie to sterowniki. Mam w lapku dwie karty graficzne Intel HD Graphics 4000 i AMD Radeon HD 7730M i mimo że pobierałem stery ze stron amd i dell i nawet bezpośrednio od M$ działa tylko ta pierwsza a jest zwyczajnie słaba, i nie idzie w żaden sposób przełączyć na drugą co w 7 można było zrobić bez problemu... Do tego wraz z systemem dostajesz tonę niepotrzebnych
  • Odpowiedz
@Mulek05: Ja korzystałem 2 miesiące, przyzwyczaiłem się i nawet polecałem znajomym. Fakt, działał o wiele szybciej, ale przesiadłem się, bo sterowniki do grafiki często się wysypywały. Dopiero jak z powrotem wróciłem do w7 to zauważyłem, jak w8 jest nieintuicyjny i jak wolno się na nim pracuje. Nigdy więcej tego syfu, nawet na dotykowym ekranie.
  • Odpowiedz
@martwyprysznic: Alternatywy nie ma. Bawiłem się i HTCkami, i Samsungami. Od Xcovera 2 po wszelkie Ski, Noty kończąc na telefonach chińskich. Żaden nie robi ani szału, ani nie jest niezawodny. Każdy narzeka jaki to paskudny i w---------y. Jak to bateria pada, jak to obudowa strzela i się zawiesza. Lumia wypada na ich tle chyba najlepiej. Niestety na te chwile nie robią nic idealnego.
  • Odpowiedz