Wpis z mikrobloga

Jak to jest ze tyle osób krzyczało ze chcą małe telefony a #iphone 12 oraz 13 mini to najgorzej sprzedające się iphony i nie będą kontynuowane?

#samsung tez szybko zrezygnował z kontynuacji s10e

Czyli wychodzi na to ze jednak ludzie wola duże telefony? A ci co chcą małe smartfony to promil ludzi? ¯_(ツ)_/¯ #android #apple
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ogólnie sprzedawały się ok, dla apple za mało, z drugiej bez sensu z serią Se konkurować, z tego co widzę po amazonie to 12 mini 128 i 13 mini schodzą i brakuje kolorów
  • Odpowiedz
Wydaje się że normalna wielkość jest dla ludzi bardziej uniwersalna, pewnie teraz Apple będzie wydawało mały telefon co 2 lata ewentualnie se2024 zrobią na miarę iPhona mini bez ramek
  • Odpowiedz
@getin: @Herato: Dokładnie, po prostu większość ludzi nadal kupuje Pro albo Pro Max i mnie to nie dziwi. Ja osobiście się przesiadłem na 13 mini, ale w moim gornie ajfoniarzy jest tylko jeszcze jedna osoba na kiladziesiąt, która woli mini.
  • Odpowiedz
@Herato: Ci wolący małe telefonu nie chcą na nie wydawać dużo. A ostatnio zauważyłem że 12 mini był za 2700 zł i stwierdziłem że kupię 12 mini za 2500 zł zamiast 13 za 3500 zł. Teraz 12 mini kosztuje 2950 u autoryzowanego sprzedawcy i nie prędko stanieje.
  • Odpowiedz