Aktywne Wpisy
gracilis +171
Pracuję sobie w szpitalu i mam czas pracy według umowy o pracę 7h i 35minut/dobę i kontakt ze środowiskiem radioaktywnym.
No i doszedłem ostatnio do wniosku, że nie będę w pracy ani minuty dłużej. Siedzę sobie w poradni, jest 14.34 i mówię do wchodzącego pacjenta, że "Proszę Pana ale ja skończyłem swoją pracę, jest 14.35 i właśnie ją skończyłem". Ubrałem się i wyszedłem xD
Widok ludzi którzy czekali kilka msc. na konsultację
No i doszedłem ostatnio do wniosku, że nie będę w pracy ani minuty dłużej. Siedzę sobie w poradni, jest 14.34 i mówię do wchodzącego pacjenta, że "Proszę Pana ale ja skończyłem swoją pracę, jest 14.35 i właśnie ją skończyłem". Ubrałem się i wyszedłem xD
Widok ludzi którzy czekali kilka msc. na konsultację
czerwonykomuch +345
Na głównej stabilnie. Wiecie, kto jest największym wrogiem Polski? Oczywiście Ukraina i Ukraińcy! Jedyny sąsiadujący z nami naród, który w większości lubi Polaków.
#ukraina #polska #glownacontent #bekazprawakow #bekazkonfederacji
#ukraina #polska #glownacontent #bekazprawakow #bekazkonfederacji
Wcale nie widać, że dostali prikaz by szerzyć konkretny ferment w internecie.
Wcześniej to był wołyń, dzisiaj jest to że ukraina zaatakuje nas po wojnie z rosją, LOL niezła fantazja.
Powiedźcie prowadzącemu, żeby debil przestał grać w europe universalis IV, bo traci kontakt z rzeczywistością.
Napewno kraj, który chce być częścią UE i nato, którego nacjonaliści otwarcie i oficjalnie popierają pomysł sojuszu z Polską i dołączenia do nato, napewno taki kraj nas zaatakuje za 20 lat, bo nie mają nic innego do roboty niż wypowiadanie wojenek jak w jakiejś gierce strategicznej. xDD
Uświadomcie sobie może, że nie wszyscy myślą tak jak w obsranej rasyji, są jeszcze normalni ludzie, którzy chcą po prostu żyć i mieć swój biznes. Nie mierzcie wszystkich swoją miarką.
#ukraina #rosja #heheszki #bekazpodludzi #humorobrazkowy #wojna #polska #neuropa #korwin #bekazprawakow #europauniversalis4
@BayzedMan: Zacnie napisane. Po kacapsku trzeba by zacząć wojnę z NATO żeby ten Przemyśl odbić, oczywiście burząc go. "Warto było" ( na zgliszczach)
O patrz tutaj 2019
https://en.wikipedia.org/wiki/Political_parties_in_Ukraine
Pokaż mi te złe nacjonalistyczne siły, które są banderą.
O tak, nawet się do ichniejszego sejmu nie dostali.
Jak to się ma z tymi waszymi urojeniami banderowskimi?
Komentarz usunięty przez moderatora
@Rychu_Bychu: Odbudują te wszystkie fabryki, przemysł i budynki mieszkalne, muszą tylko zaatakować Polskę, wyciągnąć nasze zabudowania z ziemii i przetransportować je do siebie, nic trudnego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak to było, coś tam coś tam pozwól komuś mówić a sam siebie zmasakruje? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BayzedMan: Jeszcze drobnostka. Muszą wygrać wojnę z najsilniejszym paktem wojskowym Świata...
Wizja zdobycia ruin Przemysla jest tego warta.
@BayzedMan: To, że masz problemy, rzeczywiste lub udawane, ze wzrokiem, już ustaliliśmy, w moim poprzednim komentarzu.
Komentarz usunięty przez autora
@ibilon: Niektóre edytował, ale niektóre mają opis z jego wpisów więc. ¯\_(ツ)_/¯
Koran mekka sam siebie kompromituje.
@ibilon: baza
@vismaiorr: No ale nie jest to problemem, natomiast wiesz co jest dzisiaj problemem numer jeden?
Zaczyna się od chlewu a kończy na syberii.
@ibilon: jeżeli cytowanie kogoś zrównujesz z atakowaniem tej osoby to chyba najwyższy czas zmienić idoli, nie sądzisz?
@BayzedMan: Jakby sam siebie kompromitował, to TW trombowsky nie musiałby edytować jego wypowiedzi.
Komentarz usunięty przez moderatora
@ibilon: przecież są screeny jego wypowiedzi, jak to nazwać jak nie cytowaniem?
Typ wyżej probówal #!$%@?ć się do mnie, ale zła osobę zawołał