Wpis z mikrobloga

Jako, że to mój pierwszy post na tagu #zegarki to witam wszystkich. Od zawsze chciałem mieć jakiś elegancki zegarek. Od kilku dni czegoś szukam, ale zasadniczo nie ruszyłem z miejsca. Jest tego za dużo. Na początek nie chciałbym wydawać jakichś dużych pieniędzy do 1000 PLN ( chyba, że poczekać i kupić coś droższego), ale i tak pytanie co jest godnego polecenia w tym przedziale cenowym?
  • 10
@Rudinji: do 1000 zeta jest jedną zasada,

Jeżeli ci się podoba to kup

Reszta nie ma znaczenia, i nie daj sobie wmówić tutejszym specjalista że hilfinger czy inny kors to gówno, do 1000 złotych to jeden #!$%@? ma ci się po prostu podobac
@Rudinji: po pierwsze marka zegarka ma ogromne znaczenie. Nigdy nie należy kupować tak zwanych majtkowców, czyli zegarków modowych. Zawsze wybieraj markę która zajmuje się głównie produkcją zegarków.
Zegarki kwarcowe nie wymagają właściwie obsługi. Napędza je bateria, dzięki czemu nie musisz się martwić o to, że zegarek przestanie działać przez kilka lat. Są też bardziej wytrzymałe na wstrząsy i generalnie tańsze w produkcji. Największą ich zaletą jest dokładność odmierzania czasu. Są to