Aktywne Wpisy
Batonoski +110
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
KjatanSveisson +225
#kanalzero #bekazprawakow #stanowski
Czekaj, czekaj XD czy prawaki które codziennie wrzucają po kilka zmyślonych historii i manipulacji to jest git, a jak raz lewa strona się pomyliła (gdzie w pełni miała w sumie prawo do tego) to będzie katowanie tematu do porzygu?
"Dla Prawaków z głównej fakenews to po prostu kwestia biologiczna, naturalna - wykopanie jak wykopanie. A dla neuropy? Dla neuropy to tragedia, to dramatyczne
Czekaj, czekaj XD czy prawaki które codziennie wrzucają po kilka zmyślonych historii i manipulacji to jest git, a jak raz lewa strona się pomyliła (gdzie w pełni miała w sumie prawo do tego) to będzie katowanie tematu do porzygu?
"Dla Prawaków z głównej fakenews to po prostu kwestia biologiczna, naturalna - wykopanie jak wykopanie. A dla neuropy? Dla neuropy to tragedia, to dramatyczne
Ostatnio rodzina która mieszka w mojej klatce [2+4], niepracująca i żyjąca tylko z socjalu wypatrzyła w moim schowku na rowery dwie małe hulajnogi które używały kiedyś moje kaszojady, fakt stoją, marnują się . Wypatrzyli i zaczynają się dopominać, że się marnują itp
Jak postapić?
Ta rodzinka z Brodnicy zostawiła hulajnogi Scott&ride na które mnie nie stać pracując nie mając socjalu ich z socjalu było stać więc sorry
Na śmietnik albo naprawdę potrzebującym bym oddał.
Komentarz usunięty przez moderatora
Nic mnie tak w życiu nie #!$%@? jak właśnie nieroby, patologia i rząd ehhh
I pomyśleć, że muszę rok w rok opłacać większe składki na darmozjadów i kaszojady, których twórcy się że mnie śmieją...drama
@Ksebki: Powiedz im, że hmm w sumie mają rację, bez sensu żeby się tak marnowały. Powiedz że wystawisz na allegro i jeśli chcą to podeślesz im linka do aukcji.
Nie pisz już nic więcej, bo mi ciśnienie łeb #!$%@? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Domyślam się, wiesz.
My mamy tylko płacić i liczyć na pomoc obcych ludzi, bo system ma nas w dupie ¯_(ツ)_/¯
Współczuję.
Bo te wenery pijaczki co co chwilę z nowymi dziećmi wracają do domu samotnej matki mają w #!$%@? kasy i pomocy mnie po roku z domu samotnej matki #!$%@? xD
Ja się pytam dlaczego
Komentarz usunięty przez autora
W sumie mógłbym coś napisać odnośnie patologii i systemu, ale elaborat miałby więcej niż milion znaków ¯_(ツ)_/¯