Wpis z mikrobloga

@dran2: zamówiłem ostatnio na fajnej promce na amazon też właśnie dla tego celu jak zobaczyłem tego moca bo już jednego mam to do pary. I kutwy wysłały z magazynu amazon do inpostu nie doszło i sami z automatu przyznali zwrot i to oczywiście po promocyjnej cenie a teraz zestaw 30 droższy xd to i czekam na kolejną promkę i też chcę takiego zrobić super sprawa xd stand własny co nie? pokażesz
@FightingCookie Byłem w identycznej sytuacji z Amazonem, o tej samej promce chyba mówimy z zeszłego tygodnia. Jak zadzwoniłem to powiedzieli że paczka została zniszczona w transporcie i mi wyrównali bonem do ceny z promki i zamówiłem jeszcze raz. Jak będę w domu to coś pstryknę.
Chyba nawet wiem jaki film na YT kolega oglądał ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Wolvi666: @FightingCookie: No to zrobiony jest w oparciu o to:

https://www.youtube.com/watch?v=FrLci0u_EPQ

Zmieniłem design skrzydeł, popchnąłem je do przodu żeby zrównać tył i dodałem z tyłu szarą obwódkę. Zmieniłem też szare obwiednie skrzydeł, projekt z filmiku wyrywał zawias z mocowania przy próbie ich dociśnięcia przez co wszystko trzymało się na słowo honoru.
Pobierz dran2 - > Chyba nawet wiem jaki film na YT kolega oglądał ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Wolvi666: @...
źródło: comment_1656773377WtE6UIqT6MSbCBqk7wtZin.jpg
@FightingCookie: I tak nie chce ładnie stać bez stojaka więc do mocowania dałem tylko jeden zawias z grzechotką na skrzydło i jeden zwykły, zostawiło mi to grzechotkowe do mocowania obwiedni. Wzmocniłem też okolice działek. W tym momencie najsłabszym elementem jest stojak, już nie za bardzo miałem wolne części, muszę coś zmajstrować z jakichś technicsów.
Pobierz dran2 - @FightingCookie: I tak nie chce ładnie stać bez stojaka więc do mocowania dał...
źródło: comment_1656773725h1RleiBCSiZHbHNKehL7Ks.jpg
@dran2: tak tak dokładnie to, zniszczona coś ale kit na czacie support pisał że czekać do soboty może przyjdzie kiedy już zwrot samo przyznali ale tja support mówił da zwrot razem z wyrownaniem do aktualnej ceny no zobacxymy mieli dziś dzwonić i cisza, zobaczymy co odda amazon xd na 6 różnych zestawów lego jeden dwa razy wysyłali a teraz ten kit ze zwrotem ehh xd. I dzięki za ss pomogą w
zniszczona coś ale kit na czacie support pisał że czekać do soboty

@FightingCookie: Nie czatuj, to pewnie nawet nie był człowiek, zawsze dzwoń. Ich support sra tymi bonami i wyrównuje takie rzeczy od ręki.
@dran2: we wtorek będzie CHYBA ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo wiadomo amazon, najpierw dałem szansę botowi - mam wrażenie, że bot najpierw zaczyna rozmowę a jak ma problem to przerzuca na człowieka który ma nawet imię i nazwisko podane? no mniejsza i tak byłem gotowy na rozmowę telefonem jakby czat nie dał rady xD
I w zasadzie propozycja bonu od razu padła i no :D będzie Tie