#wypokteam #leagueoflegends Gramy dziś o 21. Mam nadzieje że zbierzecie się wszyscy, bo czas powoli zacząć przygotowania do sezonu 4, a mam nadziej że damy rade pyknąć diament :D . Jeśli ktoś nie napisze że zamierza grać, ale obecnie nie może (bo)/nie zjawi się na choć jednym meczu/powie że nie zamierza grać to zostanie wywalony z wypok teamu. Na jego miejsce będą szukani nowi gracze. Podstawowym teamem będzie Prawilny Team [K----n], a Rogale Michała [Zboże] będzie drugą drużyną.
@Masterfcb: No spoko rozumiem, ale jak coś będziesz grał?
@pavulonik: Myślisz że interesuje mnie zdanie jakieś anonimka, który potrafi napina dupe w internecie, bo ktoś chce sobie odpocząć pod tygodniu grając w gre? Zresztą eot.
@MainstreamowyHipster: Ja co najmniej do 26 grudnia odpadam bo jestem u rodziców na święta i internet mi tu zrywa co 10 minut. Po świętach bardzo chętnie.
@morittto @rhapthorne @kyuumeitai @Schnappi @muffy @Masterfcb @F0rT3hW1n @nesti32 @confused (chyba wszyscy, jeśli o kiś zapomniałem to sorry :X)
@pavulonik: Myślisz że interesuje mnie zdanie jakieś anonimka, który potrafi napina dupe w internecie, bo ktoś chce sobie odpocząć pod tygodniu grając w gre? Zresztą eot.
@confused: Spoko.