Ani razu nie ogladalem bambo, ktory pokazywal, ze sie myje z jakimis szlaufami. Co w tym fajnego? A tu w pewnym momencie byla taka podnieta jego osoba... No i wystarczylo, ze jego byla sie odezwala i juz #!$%@? n-worda. Kolejny gangster jak malik. Jeden nie placi 500zl (haha) miesiecznie na swoje dziecko i woli kosic trawe, a drugi dzwoni po policje z prosba o pomoc. Banda szmaciarzy ale ciekawe ile osob realnie cos znaczacych wypowie sie na ten temat.
Wczorajsze aferki, to dno. Najpierw zakompleksiony boxdel klepal sie po plecach, a potem niesamowity gosc: bandura. Nie widzialem jeszcze takiej bezjajecznej piz_y, ktora praktycznie nie ma zdania na zaden temat. Moze jakas trauma po "#!$%@?" od SB ale gosc jest zalosny. Ogolnie jakis taki cieply sie wydaje. Chlop szybko zmienia zainteresowania, wiec moze orientacja tez sie bawi.
Konczac, wpadlem zerknac co u takefuna i #!$%@? go. Chlop ogladal filmik mandzia o japczanie i nie przerywal co zdanie ale czasem co kilka slow i #!$%@?...i #!$%@?. Strasznym nudnym scierwem stal sie takefun ale nagle wiekszosc go "odkryla" i #!$%@?. #!$%@?. #famemma #highleague #takefun
Strasznym nudnym scierwem stal sie takefun ale nagle wiekszosc go "odkryla" i #!$%@?
Myślę że on taki był, tylko ludzie filtrowali jego wypowiedzi i brali to co im pasowało do narracji xD
No cóż, polski showbiznes to wydmuszka, podejrzewam że raptem kilka % tego świata naprawdę nim trzęsie, a reszta to manekiny do lizania dupy ¯\_(ツ)_/¯ Josef czy Alberto to są produkty stworzone przez kogoś, to są kreacje a nie
@BoooG: Takefun jest po prostu glupi. Udaje "inteligentna" osobe #!$%@? nawet kocopoly, a widownia zacznie przyklaskiwac "aaa jaki on madry jaka elokwencja o boze oh ah" Nie wiem czy ktos sie jaral wypowiedziami takefuna na wykopie. Moze jedynie takimi, ze sie nie bał powiedziec co sadzi o danej osobie irl i przez internet.
Najlepiej to po prostu #!$%@?ć laske na ten cały świat i nie dawać mu atencji . Nie czytać, nie słuchać, nie oglądać. Jest dużo lepsza muzyka niż jakiś obsrany Turek z Wólki, "robiący wyprzedaż szafy" jak laluna xD, czy Złomek, którego jedynkami można otworzyć se piwo xD no i ulicznik Alberto, który bierze sobie youtubera do walki, z dużo słabszymi warunkami fizycznymi . To jest śmieszne.
@BoooG: ten takefun nigdy ani ciekawy ani zajebiscie mądry nie był, tylko po prostu jako jedyny nie koleguje się z tymi pajacami internetowymi i jako jedyny nie bal się wypowiadac jak ludzie tu na wykopie. A dla większości to już było o wow że ale on się nie #!$%@?.
@cagogsg: nope. Ogladalem go, bo byl inny niz reszta i mam rozeznanie jaki byl rok temu (dwa). Byl szczery ale nie trul godzinami na temat jednego zdania. Teraz juz kalkuluje. Na temat XI praktycznie nie chcial mowic, az mu widz zarzucil, ze ich broni. Wtedy na sile cos skrytykowal jabczana. Jego zarty tez sie mocno zmienily na bezpieczniejsze. Oczywiscie to normalne ale kloci sie z tym co mowi. Jesli aktualnie mam
Co do takefuna - wykop dochodzi do wniosku, że jednak ich aktualny idol nie jest taki idealny, ma dużo za uszami i w wielu sprawach ma inne zdanie, pokazuje się też inaczej pod wpływem nowych wydarzeń. Nowe, nie znałem ( ͡°͜ʖ͡°)
Pisałem już o tym wcześniej, ale teraz daje max kilka tygodni i takefun będzie tutaj #!$%@? jak każdy
Kolejny gangster jak malik. Jeden nie placi 500zl (haha) miesiecznie na swoje dziecko i woli kosic trawe, a drugi dzwoni po policje z prosba o pomoc. Banda szmaciarzy ale ciekawe ile osob realnie cos znaczacych wypowie sie na ten temat.
Wczorajsze aferki, to dno. Najpierw zakompleksiony boxdel klepal sie po plecach, a potem niesamowity gosc: bandura.
Nie widzialem jeszcze takiej bezjajecznej piz_y, ktora praktycznie nie ma zdania na zaden temat. Moze jakas trauma po "#!$%@?" od SB ale gosc jest zalosny. Ogolnie jakis taki cieply sie wydaje. Chlop szybko zmienia zainteresowania, wiec moze orientacja tez sie bawi.
Konczac, wpadlem zerknac co u takefuna i #!$%@? go. Chlop ogladal filmik mandzia o japczanie i nie przerywal co zdanie ale czasem co kilka slow i #!$%@?...i #!$%@?. Strasznym nudnym scierwem stal sie takefun ale nagle wiekszosc go "odkryla" i #!$%@?. #!$%@?.
#famemma #highleague #takefun
Myślę że on taki był, tylko ludzie filtrowali jego wypowiedzi i brali to co im pasowało do narracji xD
No cóż, polski showbiznes to wydmuszka, podejrzewam że raptem kilka % tego świata naprawdę nim trzęsie, a reszta to manekiny do lizania dupy ¯\_(ツ)_/¯ Josef czy Alberto to są produkty stworzone przez kogoś, to są kreacje a nie
Co do takefuna - wykop dochodzi do wniosku, że jednak ich aktualny idol nie jest taki idealny, ma dużo za uszami i w wielu sprawach ma inne zdanie, pokazuje się też inaczej pod wpływem nowych wydarzeń. Nowe, nie znałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pisałem już o tym wcześniej, ale teraz daje max kilka tygodni i takefun będzie tutaj #!$%@? jak każdy
Komentarz usunięty przez autora