@ToKontoNieIstnieje Ta bo gość nie pomyślał i specjalnie sobie zrobił taką linię włosów. Na 99% chciał mieć idealną linie Chada ale to po prostu się nie da.
@xmadesio: Nie jest to takie proste , nie da się każdemu zrobić włosów od linijki bo: A) wyglada to nienaturalnie jak pędzel B) może on miał taka linie włosów zawsze , jak projektują Ci linie to w oparciu o twoja mimikę twarzy Co by nie było gość wyglada 100% lepiej niż przed, jak miałbym się czepiać to może tylko gęstości przeszczepu , ale może mi się zdaje
#rozdajo Kojarzycie akcje parę dni temu co koleś robil rozdajo z czekoladami wedla? Wygralem i przyszly pociete w pol xD powod? Ze niby bym je sprzedal ( ͡°ʖ̯͡°)
Po co robić przeszczep włosów jak i tak widać zakola xD
Link do filmu: https://www.youtube.com/watch?v=ee6lCQ9C-pE
To skoro ja mam linię z zakolami od zawsze to nie nic się z tym nie zrobi i foreveralone?
@ToKontoNieIstnieje
No jak NIGDY tam nie miałeś włosów tak jak niby mają się tam włosy po przeszczepie trzymać?
@xmadesio: Tak samo, its over dla nas
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Na tej stronie co reklamuje
A) wyglada to nienaturalnie jak pędzel
B) może on miał taka linie włosów zawsze , jak projektują Ci linie to w oparciu o twoja mimikę twarzy
Co by nie było gość wyglada 100% lepiej niż przed, jak miałbym się czepiać to może tylko gęstości przeszczepu , ale może mi się zdaje