Aktywne Wpisy
dddobranoc +198
Witam czy sądzicie, że spotkałem reinkarnację Perettiego?
Wlepa "200 w mieście" i "lubie #!$%@?ć" + dowodzik powinien być zabrany za zaklejenie tablicy rejestracyjnej (kolor tła flagi UE czarny zamiast niebieskiego)
#motoryzacja #samochody #krakow
Wlepa "200 w mieście" i "lubie #!$%@?ć" + dowodzik powinien być zabrany za zaklejenie tablicy rejestracyjnej (kolor tła flagi UE czarny zamiast niebieskiego)
#motoryzacja #samochody #krakow
michalxd21 +334
XD Troglodyci najpierw se włażą na trening jak do siebie, coś seplenią, a na koniec jeszcze decydują kto nie jest godny nosić koszulki. Cała Polska krzyczy z nami, #!$%@?Ć Z PATUSAMI!!! #mecz
#poznan
https://www.facebook.com/wisniewskimariusz78/posts/pfbid0rHDej6ag1G4uxxnGcf2yRtZAFEDqVcRcjTURJLMYnhWaxy1Mb2czA4zZPSXDD9rol
Tak gwoli ścisłości:
Na św. Marcinie na odcinku Gwarna - al. Niepodległości było 13 drzew (z czego większość niskich albo młodych), a będzie około 36 i dużo zieleni niskiej.
Przy samym skrzyżowaniu Niepodległości/św. Marcin przybędzie też trochę zieleni niskiej.
Na św. Marcinie od a. Niepodległości do Mostu Uniwersyteckiego nie było żadnej zieleni, a będzie coś koło
Na wizualizacjach św. Marcin miał wyglądać o wiele lepiej a zamiast tego jest paskudna kostka, jakaś dziura plująca wodą i wystające świecidełka. Plac Kolegiacki też zabetonowany.
Ale przecież skoro "ma być" i obiecają to tak będzie, o co chodzi tym ludziom :) Przecież JJ nic złego nie zrobił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Turambetto: Między Gwarną a Ratajczaka było 21 drzew i to całkiem sporych.
Kostka na św. Marcinie to faktycznie duży błąd (nie przez jej wzór, a materiał - beton zamiast kamienia) i to trzeba piętnować, co zresztą się działo i dzięki temu kolejne fragmenty będą już z kamienia.
Sam wygląd św. Marcina przy Alfach jest
Póki co to "będzie" planistów ma fajny rozjazd z tym co "jest" aktualnie, więc obietnice JJ i spółki mogę sobie wsadzić w betoniarkę. Ale może się mylę. Może remont Marcina, Alei oraz
Przecież tak samo jak ty masz prawo do krytyki tych inwestycji, tak samo chyba ja mam prawo do