Aktywne Wpisy

wazogrodowy +3
Cześć wykop. Jestem tu nowy. Ch iałbym się przywitać i mam nadzieję że zostanę tutaj przyjęty

Hellicon +22
W ogóle to jestem zażenowany postawą Mirków. Toruńska Zuzia odnalazła się po weekendzie, a tu brak memów i jazdy po temacie. Te wszystkie Mirabelki z tekstami 'nie wiesz, nie oceniaj, pewnie ufo ją porwało' zasługują na roast. O klasycznym 'rodzina prosi o niezadawanie pytań' to już nawet szkoda gadać.
źródło: temp_file1152711097709908841
Pobierz

Trening przy 35*C, nie obiecywałem sobie po nim zbyt wiele, a tu miła niespodzianka - sprzęt spisywał się rewelacyjnie, owocuje praca w garażu przy motocyklu :) Ode mnie dołożyłem poprawione starty i nie odpuszczanie gazu przez całe treningowe kółko. Wpadła pochwała od trenera. Szkoda, że zabrakło czasu na ściganie się spod taśmy bo było kilku ciekawych potencjalnych przeciwników, min. były żużlowiec WTSu Wrocław i Kolejarza Rawicz, Adrian Płuska.
Był to ostatni wyjazd przed zawodami we Wrocławiu - 02.07.2022, 15:00. Czas na pracę przy sprzęcie, wyciągam i zakładam najlepsze części jakie posiadam i do boju!
Z ciekawostek, podczas 2h treningu (4x3 minuty jazdy) wypiłem w sumie 3 litry płynów i... dalej chciało mi się pić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mirekzuzlowiec #zuzel