Jeśli ktoś mieszka w Warszawie i wybiera się na koncert #ironmaiden oraz zakupił bilet kolekcjonerski, ktorego jeszcze nie otrzymał, to dajcie znać. Ticketmaster przestał odpisywać i odbierać telefony. Jedyna droga, aby zapytać o to kiedy bilety zostaną wysłane jest podejście do ich siedziby przy ul. Bukowińskiej w Warszawie. #ticketmaster
@rockybalboa_2: też kupiłem 4 bilety, też nic nie dostałem. Na stronie mają takie info.
Chwilowo się nie spinam, ale jak ich nie dostanę, to marsz niepodległości w latach świetności będzie zabawą w berka w porównaniu do tego co z nimi zrobię.
@rockybalboa_2: O matko, zapomniałem, że w ogóle mam bilet na ten koncert, przesuwany chyba kilka razy :D Trzeba sobie wolne zrobić bo zapomnę pojechać :D
Obejrzałem szurski odcinek o księżycu u #ator i teraz sam się w sumie zastanawiam, czemu mamy taki wielki problem z powrotem na księżyc, bo to że zapomnieliśmy technologii brzmi dziwnie
Ticketmaster przestał odpisywać i odbierać telefony. Jedyna droga, aby zapytać o to kiedy bilety zostaną wysłane jest podejście do ich siedziby przy ul. Bukowińskiej w Warszawie.
#ticketmaster
Chwilowo się nie spinam, ale jak ich nie dostanę, to marsz niepodległości w latach świetności będzie zabawą w berka w porównaniu do tego co z nimi zrobię.