Kto jest samotny daje tutaj plusa - zobaczę ile was jest. Za czasów gimnazjum/szkoły średniej myślałem, że tylko ja taki jestem, później przypadkowo trafiłem na ten tag i zobaczyłem, że jednak tak nie jest. Teraz powoli wychodzę na prostą (poznalem dziewczynę na tinderze) i jest fajnie choc i tak psyche mam słaba, bo czasami potrafię przez godzinę/dwie sam do siebie płakać. Chłop 26 lat i płacze. Śmiechu warte. #przegryw
@Cingciangciong: dzięki za słowa otuchy. + Jest taki, że ja się trochę wyrobiłem z twarzy, bo w gimnazjum wyglądałem jak zj3b. Mam 193cm wzrostu. Z dziewczyną z badoo spotykam się już półtora miesiąca. Ciągle mnie komplementuje, że przystojny jestem itd. ona ma swoje kilogramy ale z twarzy naprawdę jest ładna. Ryja nie zmienisz, ciało tak - sama do tego dąży, chce być szczupla I powiem ci, że przez te 1,5
@Cingciangciong: to pojedź chociaż na jakiś weekend do niej. Przecież tyle kasy na paliwo będziesz miał. I tak się dziwię, że przez tyle czasu się nie widzieliście na żywo, a dalej utrzymujecie kontakt. Ja na jutro specjalnie urlop wziąłem(4brygadowka) żeby się z nią spotkać, bo już mnie #!$%@? od środka jak jej nie widzę - ona była bardziej zauroczona na początku, tak jakby jej trochę to minęło, a mi teraz
@Cingciangciong: dobre i to, na weekend się spotkać raz w miesiącu i pogadać w 4 oczy. Przez tel nie to samo. Jak nic z tego nie wyjdzie to będziesz miał chociaż fajna koleżankę ;)
@Cingciangciong: nie wiem ile macie lat ale jeśli więcej niż 18 to raczej żadnej ze stron specjalnie nie zależy. 360km to jest nic. Jak macie problem z kasą to są pociągi, flixbusy, nocleg można ogarnąć na spółkę. A spotkanie zrobić w połowie drogi.
A jest jakaś grupa na fb czy coś gdzie moźżna z kimś pogadać tak na luzie o byle czym? Bo w sumie to nie mam znajomych a fajnie było by czasem z kimś pogadać
@SuperTimor435: bo tu mam dobrą pracę u ojca, #!$%@? ale stabilna, ja się do niczego innego nie nadaje, nie mam zawodu, i nie chce zmieniać robo, ona też ma dobrą w biurze, nwm zobaczymy, płacić też 2300 za mieszkanie i nabijac komuś kieszenie to też średnio, narazie muszę myśleć o spotkaniu i zobaczymy, muszę schudnąć xD
@Espance: to, że płaczesz to nie problem. Natomiast jeżeli to się zdarza regularnie i bez powodu, to wtedy jest to problemem. @Cingciangciong: jeżeli masz robotę a ona nie to czemu się do ciebie nie przeprowadzi? Wynajmujecie stancje i tyle.
bo tu mam dobrą pracę u ojca, #!$%@? ale stabilna, ja się do niczego innego nie nadaje, nie mam zawodu, i nie chce zmieniać robo
#!$%@?, jest dużo prac gdzie nie trzeba wykształcenia i umiejętności, gdzie cię przeszkolą. Musisz wyjść ze strefy komfortu, nie szukaj wymówek. Ale to po spotkaniu
#przegryw
Komentarz usunięty przez autora
Ale ty wiesz że ona to przeczyta?
#!$%@?, jest dużo prac gdzie nie trzeba wykształcenia i umiejętności, gdzie cię przeszkolą. Musisz wyjść ze strefy komfortu, nie szukaj wymówek. Ale to po spotkaniu