Aktywne Wpisy
Markotny_Marek +174
Niewielu z Was - młode wilcy - wie, że w latach 90. istniał zwrot "mój komputer jest za szybki."
Była sobie np. taka gierka "Cisco Heat" i jak nie wyłączyłeś TURBO w swoim 486DX2 z 66 MHz na 33 MHz, to brak optymalizacji gry powodował gejmołwer w pięć sekund, za szybko wszystko działało.
To nara xD
#komputery #nostalgia #ciekawostki
Była sobie np. taka gierka "Cisco Heat" i jak nie wyłączyłeś TURBO w swoim 486DX2 z 66 MHz na 33 MHz, to brak optymalizacji gry powodował gejmołwer w pięć sekund, za szybko wszystko działało.
To nara xD
#komputery #nostalgia #ciekawostki
deeprest +296
Ale śmiesznego szczurka brudaska znalazłem przy drodze
#pokazkota
#pokazkota
Mnie trochę zastanawia jak to w ogóle jest możliwe, że tacy goście jak Lewandowski, Zieliński czy Szczęsny nie postawili ultimatum PZPN w sprawie Czesia. Przecież przez takich ludzi jak Michniewicz młodzi piłkarze dokładnie tacy jak Lewy czy Zielu mieli p--------e w Polsce w tamtych czasach i ich rozwój był hamowany.
Nie rozumiem tego, że taki ambasador polskiej piłki, jakim jest Lewandowski, pozwala sobie na bycie szkolonym przez człowieka, który przyczynił się do zahamowania jego ukochanej dyscypliny na lata. Jego i jego kolegów z reprezentacji. Ten polski beton nie sięga tylko polskiej reprezentacji, polskiej piłki klubowej, ale dosięgnął również Monachium, Turyn czy Neapol.
Przecież gdyby najwięksi polscy piłkarze zaprotestowali, to Kulesza od razu obsrałby zbroję i się wycofał z tej nominacji.
@WykopekNaPolEtatu: mam na ten temat
@WykopekNaPolEtatu: ale jakie ultimatum? Jak by to w ogóle wybrzmiało? xD Pomijasz kluczową kwestię, jaką był timing, czyli trzeba było naprędce kogoś zorganizować po s----------u
@WykopekNaPolEtatu: przeciez Lewy sie nie odzywal do prezesa naszego umiłowanego jak wyszło najaw, że Czesiu, nie pamiętasz?
Nie odebrał od niego telefonu, oni byli za Nawałką
Kibice Lewego lubią póki strzela, ale nie kochają bo nie jest takim "swojakiem do wódeczki" jak Peszki, Hajty itp. Lewy to ambitny z----------z-indywidualista i przeciętny kibic się z nim nie utożsamia, i dlatego mają jego zdanie w dupie ( ͡° ͜ʖ ͡°)