Aktywne Wpisy
walicwasss +724

źródło: temp_file3276111328134449673
Pobierz
njay +224
#kupujpolskieprodukty
Hej, dzisiaj przedstawiam listę polskich wód butelkowanych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Cisowianka - woda firmy Nałęczów-Zdrój, nie mylić z Nałęczowianką, która jest produktem zagranicznego koncernu Nestle!
Hej, dzisiaj przedstawiam listę polskich wód butelkowanych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Cisowianka - woda firmy Nałęczów-Zdrój, nie mylić z Nałęczowianką, która jest produktem zagranicznego koncernu Nestle!

źródło: temp_file3802825588023131968
Pobierz
Tym samym dziękuję Mirkom z tagu #apple #macos #macbook #mac za doradzenie mi kupienia Mac mini z procesorem M1. Nadkomputer.
źródło: comment_1656153723Ar5hiMEAatt6HXflTA6LIe.jpg
Pobierz@NightRock: Przesiadłeś się z budżetowego telefonu z niedorobionym miui na jeden z droższych możliwych telefonów i zdziwienie, że jest różnica xD to jakbyś że składaka z zardzewiałym łańcuchem i scentrowanymi kołami przesiadł się na rower za 5k i był zdziwiony, że łatwiej się jedzie xD
Ale nie hejtuje, miałem w pracy chwilę maca i fajny, trochę też iphone się bawiłem, spoko,
>OMG APPLE JEST TAKIE WSPANIAŁE NIE MA NIC LEPSZEGO OD APPLE
@c43amg: i zawsze to samo u ajfoniarzów. Krytykujesz Apple - pewnie jesteś biedakiem, jesteś gorszy, głupszy itd. itp.
Ajfoniarze to już jak sekta xD
@nietopies: INNE ŻYCIE
XD XD XD
Co oni wam z mózgów robią, jprdl. Nie mam potrzeby hejtować japka, ale niektórych z was powinno się leczyć. :D
@cagogsg: Jest kilka modeli takich mini komputerów, można też kupić małą płytę główną i samemu coś takiego złożyć.