Wpis z mikrobloga

Miałem ładną kobietę, która była pusta jak bęben. Nigdy więcej. Wolę być z średnia mirabelka, niż z ładną toksyczna. Ale musiałem dojrzeć do tego.

@KarpiuZRzeki Jeszcze nie wiem. Na razie zrobiłam 2 ankiety przeczące wszystkiemu czym mężczyźni tu niby gardzą i takie rzeczy właśnie wyszły
  • Odpowiedz
@WielkiNos: wiesz, ankiety ankietami a życie życiem. ;)

Często to kwestia sparzenia się i przewartościowania w głowie pewnych rzeczy. Fajna buzia może być priorytetem jak się ma naście lat, później inne rzeczy są ważne.

No i - szare myszki są wspaniałe ;)
  • Odpowiedz
@KarpiuZRzeki ankietę z wiekiem użytkowników też muszę zrobić. Chociaż to po odpowiedziach widać. Człowiek jak był młodszy to też tak myślał co do niektórych spraw więc może skojarzyć w którym mniej więcej okresie to było.
  • Odpowiedz
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: Mentalność frustrata, który użala się na kobiety lecące na wysokich "Chadów" a nie na niskiego piwnicznego fana anime i patostreamów z zakolami, przy czym sam dyskwalifikuje dziewczyny z nadwagą czy brzydkie a nawet ładne z bombelkiem/bombelkami bo rzekomo nie są go warte. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@WielkiNos: chyba ci się z kobietami pomylilo. mozesz byc skazanym za gwalt wiezniem czy pedofilem, ale jak masz kwadratową szczękę to kobiety wybaczą i nawet zrzutke na adwokata zrobią

@jebluschytrus Nic mi się nie pomyliło. Jak kobieta jest atrakcyjna to może mieć 50+ facetów, mieć ponad 40 lat i i tak będzie przez facetów pożądana.
  • Odpowiedz