Wpis z mikrobloga

@69jar69: W smaku jest super, sam jestem zaskoczony, że chleb jest tak łatwy do zrobienia. Gorzej z wyglądem zewnętrznym. Popękał mi nie w nacięciach, tylko z boku, co dość konkretnie go zniekształciło. Może następnym razem się uda (oby nie tak jak komunizm) ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
Nie jestem chlebowym ekspertem ale wygląda na to, że zbyt szybko się wypiekał co sugeruje zbyt dużą temperaturę pieca. Taka luźna sugestia. No offence.
  • Odpowiedz
@Wiecznie-zmelinowany: garnek żeliwny nie jest jakiś bardzo drogi, ja go używam od pierwszego pieczenia chleba i sprawdza się fenomenalnie.Plus, to bardzo różnorodne naczynie,wiec jak Ci się znudzi chleb, to garnek nie musi iść w odstawkę, tylko można go wykorzystać na wieeele różnych sposobów.
  • Odpowiedz