Aktywne Wpisy
DyrektorInternetu +212
W końcu kupiłem swoje pierwsze auto, nie mam z kim się podzielić swoim szczęściem, a nie chcę wyjść na chwalipiętę wśród znajomych i rodziny, więc zapostuje tutaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeszcze tylko na myjnie go zabrać xD
#samochody #pierwsze4kola #chwalesie
Jeszcze tylko na myjnie go zabrać xD
#samochody #pierwsze4kola #chwalesie
kowalik +240
Za niecałe 2 godziny wyjeżdżam do Holandii. Po 10 latach rzuciłem etat i wyjeżdżam z tego państwa z kartonu. Dajcie parę plusów dla odwagi, bo boję się okropnie.
#emigracja
#emigracja
Potwierdza się tylko moja teza, że jak dasz trochę władzy komuś kto jej nigdy nie miał to mu #!$%@? w jedną chwilę. Do tego starzy kierownicy są mega spoko i pomocni, a ona, pani kierownik wielka od roku ma ego większe niż kosmos.
#pracbaza #logikarozowychpaskow
Myślę, że to zależy od firmy. Wiem, że na bank w jakimś januszpolu/urzędzie może być pełno Grażyn nie do zniesienia, ale pewnie są też wydziały gdzie z kobietami pracuje się spoko.
Dodam, że w swoim zespole jestem jedynym facetem
@little_muffin: To się trafia u obu płci akurat. Ale fakt, jestem kobietą i też zauważyłam, że czasem jak dyskutuję z jakimś facetem (czy wyżej, czy niżej postawionym w porównaniu do mnie) to kompletnie nie przyjmuje tego, co mówię, bo jak to baba może mieć rację. Ale u kobiet to
A moze to TU - > @hsiralk tkwi problem?
najgorzej że do gamedevu zaczęłu się zlatywać sporo dynamicznych Julek które piszczą i
Z drugiej strony one między sobą potrafiły odwalać chore
Ogólnie, trafienie na fajne babki w pracy na wyższych stanowiskach graniczy z cudem. Obgadywanie, fochy, humor zależny
Komentarz usunięty przez autora
@TrollingMasterNinja: To nie jest anomalia tylko wykopowe #!$%@? xD Przerobiłam już kilka prac w pl i za granicą i to jest zwykłe lotto czy walnięty człowiek będzie kobietą czy mężczyzna, bo to nie ma nic wspólnego z płcią. Jak ktoś jest toksyczny i lubi niszczyć innym dzień to już taki jest, płeć takiej osoby nie ma tutaj znaczenia. Ja i moi znajomi trafialiśmy na takich przykrych
Taki super tip - wykop ma niewiele wspólnego z rzeczywistością.
@thewickerman88: ja mam takie doswiadczenia tylko z facetami. Wszyscy moi mescy przyjaciele na pewnym etapie sie obrazali jak w jakis sposob urazilam ich meskie ego (np. jednemu powiedzialam, ze sie zmienil na gorsze odkad sie zadaje z xyz) i do dzisiaj z zadnym nie mam kontaktu bo na smierc obrazeni. Z przyjaciolkami nie mialam tego problemu - klotnie byly,