Aktywne Wpisy
Mam PRZECIEK z polaka na jutro wiec na luzie raczej zdam, przed chwila dostałem od @sinls Napiszcie do niego na pv, albo tutaj wpiszcie w komentarzu „gimper sraka cie robiła” do mnie i wtedy wam wyślę na pv cały arkusz bez konieczności wykupienia mikroblog+ :) spieszcie się bo ide w kime żeby zdac jutro
#matura #matura2024 #przecieki
#matura #matura2024 #przecieki
belv +16
Ma ktoś podobnie jak ja, że nie pamięta nic z matury? xD Nie mogę sobie przypomnieć nawet tematu wypracowania z polskiego, a pisałem ją całkiem niedawno, 7 lat temu.
#matura
#matura
Fajna gierka. Moje pierwsze spotkanie z "soulsami". Taki sobie projekt poziomow i te powroty... Srednia fabula ale z fajnymi postaciami ktore moga sie jeszcze rozwinac (licze na pania czarodziejke). Swietna muzyka, zarty. Kamera czasem niedomaga. Walka taka se, gralem na normalnym i po raz pierwszy w cos takiego wiec w sumie to nie wiem jak powinno byc.
Niestety jest pare bugow. Robocik zareaguje na skanowanie jak mu sie zachce. Mam braki w notatkach o rozdzialach i przy 3 akcie info rozpoczyna sie od 3 pkt a dwa pierwsze zaginely no a gra jest liniowa¯\_(ツ)_/¯(Po kontynuowaniu gry zapisy sie naprawily ale doszly skiny do robota ktore sa do odblokowania, pewnie w tym trybie treningowym) Osiagniecia originowe potrafily nie dzialac ale zaskoczylo i mam calosc. Jak w trakcie walki tylko sie bronilem to przeciwnikom sie nudzilo i...odchodzili albo stali obok z wylaczonymi palkami. Na samym koncu gdy astmatyk mnie gonil i trzeba bylo wejsc do windy to w niej po paru sekundach spadalem w limbo, musialem wylaczyc i wlaczyc gre( ͡° ͜ʖ ͡°)
W sumie to czekam na 2 czesc( ͡° ͜ʖ ͡°)
Denuvo to gowno i gra bez tego dziala lepiej. Taka jest moja Prawda Gier( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#gry #fallenorder #starwars #gwiezdnewojny
Oczywiście nie dorasta do pięt grom FS pod względem przede wszystkim level designu ale inspiracje są oczywiste.