Wpis z mikrobloga

@mlody221: arenka na koniec? Ja jeszcze nie wiem na czym będę kończył, pewnie na questach bo lubię najpierw mapę wyczyścić.

@hekktik: typ zrobił foto aparatem, ale fakt alloy ma okrągłą twarz, w końcu przynajmniej realistycznie silne laski są raczej trochę ubite/ulane.
  • Odpowiedz
w końcu przynajmniej realistycznie silne laski są raczej trochę ubite/ulane.

@iAmTS: xddd dokladnie, wszystkie silne i sprawne fizycznie są ulane i pyzate
  • Odpowiedz
@hekktik: no nie wiem czy wszystkie, ale widziałeś kobiety w sportach siłowych? Czy w sportach walki powyżej pewnej masy? Chcesz zeby postać rzucała #!$%@? włócznią do #!$%@? dinozaurów to musi mieć posturę Kowalczyk czy nie wiem, Andrejczyk a nie Lary Croft xD
  • Odpowiedz
@iAmTS: no tak, bo przeeciez andrejczyk jest ulana i pyzata xdd ogarnij sie bo pleciesz farmazony, pomijajac ze robila to samo co w jedynce a wygladala normalnie, ale tutaj w swiecie skrzywionej poprawnosci i bodypositivity trzeba bylo ulanca zrobic "bo tak" i kazdy myslacy to widzi
  • Odpowiedz
@iAmTS: oczywiscie, wyglada przekomicznie i wysmiewam skrzywione trendy o ktorych pewnie nawet nie masz pojecia, and? pewnie dlatego klepeisz jakies farmazony o "spermieniu" gdzie bardziej pasuje to do ciebie skoro tak bronisz "postaci z gierki" rotfl, nawet nie ogarniasz definicji slow ktorymi sie poslugujesz, eot
  • Odpowiedz
@hekktik: no jest to komiczne, ze akurat ruch w stronę bardziej 'relatable' i życiowej postaci - czyli osoby która żyje w dziczy, #!$%@?ąc jakieś mamuty w zimę, tworząc ją raczej bliżej faktycznego wyglądu kobiety 'pracującej' - to jest źle, bo incelstwu i gamerom się odpala mode ruchania królika z bajki xD

Kobiety na wsi, na roli, eskimoski, wszystko raczej grubsze, umięśnione, zbudowane, szerokie - ale nie, musi być Lara Croft w
  • Odpowiedz
@iAmTS: dokladnie cymbałku, juz to ludzie wysmiewaja od lat ale polandia jak zwykle z x letnim opoznieniem sie na to łapie, a ty jeszcze nie ogarnales ze juz dawno idzie w inna strone, na dodatek przespales x lat rimejkow tomb ridera gdzie lara wyglada jak normalna fit laska. przejdz sie na silke kiedys czy na ulice nawet bo sie zatrzymales mentalnie w latach 90
  • Odpowiedz
@hekktik: xD na siłkę, #!$%@? ty masz pojęcie o budowaniu narracji jak nie wiem xDDD

Przecież o to chodzi, ze ma być dzikuska z lasu, co robi robotę jak chłop a nie #!$%@? fit laska co ma multisporta, dietę z liczeniem kalorii i rekord 30 kilo na klatę.

Dlatego o tych sportach siłowych czopie mówiłem xd

Łykasz propagandę oplutych mizoginów z gamingu, trochę myślenia za siebie może.
  • Odpowiedz