Wyobrażam sobie że siedzę przy Hiszpańskiej plaży skalistej mocząc nogi w morzu i rozmyślając o niespełnionych marzeniach. Nagle pojawia się biały katamaran nadpływając od strony zatoki a za sterami siedzi On - Mikołaj z Leszna. Umięśniony, przystojny i ze szczerym uśmiechem na twarzy, pochyla się nad rufą statku i pyta mnie czy mam ochotę wypłynąć z nim w pełne morze. Onieśmielona jego urokiem, czerwona na twarzy od rumieńców i gorącego Hiszpańskiego słońca kiwam głową i bez zastanowienia przeskakuję szczelinę między skałą a statkiem i wpadam w jego ramiona. Już wiem że to najlepszy dzień mojego życia, bo wszystkie moje marzenia zostały spełnione a ja wkrótce przeżyje największą przygodę o jakiej mogłabym tylko śnić. Pytam Mikiego jak się tu znalazł i skąd wiedział co do niego czuję, a On jednym ruchem ręki odgarnia mi z twarzy potargane wiatrem włosy, łapie za policzek i całuje tak namiętnie że jedyne co czuję to jego usta i gęsią skórkę na całym ciele...
@solo_living_yolo: W jego typie są szczupłe Julki Developerskie, takie jak Patrycja z którą obecnie jest w niby "związku" po programie. Ja natomiast jestem niską dziewczyną z nadwagą spowodowaną cukrzycą. Nigdy nawet nie zbliżę się do jego kręgu zainteresowań(・へ・)
#zwiazki #marzenia #rozowepaski #mikolajzleszna
Komentarz usunięty przez autora