Aktywne Wpisy
Wykop24h +1568
Panowie wpis spadł z mikrobloga.
Ale pomysł był zacny i ja bym się na niego pisał, potrzebujemy kilku Mirków plus grupa na what's up i robimy to jedziemy na Krupówki kupujemy strój misia i wielki baner że zdjęcia za darmo.
Pomysł był taki żeby jechać na Krupówki w kilku/kilkunastu Mirków zabrać strój misia i robić zdjęcia za darmo cały dzień, a góralą by dupa pękła na pół i do tego potrzeba była
Ale pomysł był zacny i ja bym się na niego pisał, potrzebujemy kilku Mirków plus grupa na what's up i robimy to jedziemy na Krupówki kupujemy strój misia i wielki baner że zdjęcia za darmo.
Pomysł był taki żeby jechać na Krupówki w kilku/kilkunastu Mirków zabrać strój misia i robić zdjęcia za darmo cały dzień, a góralą by dupa pękła na pół i do tego potrzeba była
Runaway28 +47
@Antorus: 15 lat temu spałem w lipcu na Saharze i o ile jeszcze wieczorem było fajnie
@Antorus: XD. To pojedź na Atacamę internetowy gównoekspercie.
Amplituda dzienna temperatur na pustyni nie jest zależna od stopnia nasłonecznienia dziennego (lato/zima). Jest zależna od cyrkulacji atmosferycznej, poziomu pokrycia terenu roślinnością i od odległości od większych zbiorników wodnych. Plus ile n.p.m, ale to możemy pominąć, i tak astrefowe. Temperatura spada tam z dwóch powodów: błyskawicznego oddawania ciepła spowodowanego brakiem roślinności i napływowi zimnego, suchego powietrza z górnych warstw troposfery. Zapoznaj się z terminem 'komórka Hadleya', to znajdziesz dokładny