Wpis z mikrobloga

Przestrzegam przed największym ignorantem na tym tagu, @WiktorekS: który wypisuje głupoty pod doslownie każdym postem
Ktokolwiek czegoś nie napisze to od razu wypisuje swoje mądrości

Pisałem ponad 3 miesiące temu, że nadchodzi kryzys zywnosciowy, zachwiane łańcuchy dostaw, wstrzymanie exportu itp.
Jak dla mnie jest to bardzo poważna sprawa, oczywiście nazwał mnie trolem

"https://www.wykop.pl/wpis/64375135/czemu-w-mediach-nie-slysze-nic-na-temat-tego-ze-na/"

Pisałem, żeby nie dotykać memstockow i żeby uważać, bo nakrecaja w tv na giełdę zwykłych Kowalski j i skończy to się spadkami-nazwał mnie trolem

"https://www.wykop.pl/wpis/64384919/widze-reklamy-w-tv-i-naganianie-przez-pania-w-tv-n/"

Mowile, że Biden gada głupoty o inflacji i wydatkach rządowych-nazwał mnie trolem

"https://www.wykop.pl/wpis/64386179/ten-dziad-juz-do-konca-zwariowal-biden-powiedzial-/"

Dawno go wrzuciłem na czarną, ale jestem pewny pod moimi postami o tesli i krypto, też by gadał że jestem trolem

Rozumiecie wszystko dla niego to jest takieś science fiction, a to wszystko się wydarzyło i ma miejsce
Powiedzcie mi jak można być takim płytki i krotkowidzacym, nie potrafiącym połączyć kropki, typowy dawca kapitalu

Przykre jest to, że takie postacie maja tu rację bytu, bo niczego nie wnoszą pozytywnego tylko pluja jadem

Grubo ponad 7 tysięcy wpisów i 19 obserwujacych,zalosne... Sam pisał, że czyta wszystko na tagu #gielda
To tylko świadczy o poziomie jego wpisów i o tym co ma w tej zepsutej, zawistnej glowie
Takich asów jak on, to mam na czarnej ponad 20

Ja nie wiem, czy poplynal na giełdzie, pewnie tak, bo w każdej kwestii się mylił (swoją drogą widzieliście żeby kiedykolwiek pozazal jak mu idzie) czy po prostu z natury jest popaprany
  • 10
Przestrzegam przed największym ignorantem na tym tagu, @WiktorekS: który wypisuje głupoty pod doslownie każdym postem

@Byku_of_wall_street: to twoje zdanie. Pamiętasz jak pisałeś, że sankcje na rosję nic nie dają bo rubel drogi? Dalej pamiętam jak smarowałeś tu posty łamaną polszczyzną rodem z translatora. Skoro uważasz się za jakąś wyrocznię (XD) to o co chodzi z tym usuwaniem konta hm?
Generalnie sam raz na jakiś czas biorę tag kryptowaluty i gielda na czarną, jak już mam dosyć oglądania tańczących małp albo jakiś wysrywów o Zaorskim itp. Oczywiście zdażaja się wartościowe wpisy,ale niestety trzeba troszkę pogrzebać,żeby na taki trafić.
@DKMIP:

A co daje te sankcie Ty glabie bez podstaw ekonomi
Rubel ja chwilę będzie 2 razy droższy niż przed wojną, i co to daje? ty tłuku co oglądasz tvn i powtarzasz propagande
Na tym wszystkim to cierpisz Ty bo masz większe rachunki za energię, żywność itd
To tylko drenuje gospodarki przy oklasku takich przyglupow jak ty i tobie podobnych

zdania nie zmienię na ten temat, bo mam rację
I swoją
@Byku_of_wall_street skoro rosyjskie towary stały się droższe to może część krajów nie będzie taka skora do kupowaniach ich produktów i wybierze alternatywy (z game wiadomo, może być w najbliższym okresie problem), które wcześniej nie były opłacalne ;)
No i Rosja taka potężna, a obecnie straciła władze nad swoją walutą, ale tak się kończy sztuczne pompowanie.