Aktywne Wpisy
mam samochód kia ceed z 2010. zawsze tankuję w niej benzynę 95. Czy mogę też tankować 98? zwłaszcza jeśli są w ten samej cenie? czym to się różni? czy można te paliwa "mieszać" tzn nalać 98 jeśli mam np pół baku 95?
#samochody #motoryzacja #kia #ceed
#samochody #motoryzacja #kia #ceed
marian1881 +256
Skradziono dziś przyczepę gastronomiczną należącą do stowarzyszenia prowadzącego świetlicę dla dzieciaków (Serduszko dla Dzieci).
Stała w Warszawie na Wawrze (w Międzylesiu) na rogu Patriotów i Jeżynowej (200 m od PKP Międzylesie). Z------o ją najprawdopodobniej pomiędzy 14:00, a 16:00. Nie ma napisów, loga, ma jednolity ciemny kolor (czarno-szary, jako facet mam problem z kolorami ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) Model Stopexim-2s21a.
Może ktoś z Was ją widział albo jest szansa, że ma ją na kamerce w aucie? Może złodzieje ją postawili gdzieś w okolicy na jakiś czas zamiast zabrać od razu do dziupli i stoi gdzieś na Wawrze, więc byłbym bardzo, bardzo wdzięczny za rozglądanie się. Zorientowaliśmy się o 22:00, właśnie trwa zgłaszanie
Stała w Warszawie na Wawrze (w Międzylesiu) na rogu Patriotów i Jeżynowej (200 m od PKP Międzylesie). Z------o ją najprawdopodobniej pomiędzy 14:00, a 16:00. Nie ma napisów, loga, ma jednolity ciemny kolor (czarno-szary, jako facet mam problem z kolorami ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) Model Stopexim-2s21a.
Może ktoś z Was ją widział albo jest szansa, że ma ją na kamerce w aucie? Może złodzieje ją postawili gdzieś w okolicy na jakiś czas zamiast zabrać od razu do dziupli i stoi gdzieś na Wawrze, więc byłbym bardzo, bardzo wdzięczny za rozglądanie się. Zorientowaliśmy się o 22:00, właśnie trwa zgłaszanie
Do tego jakieś odklejki, że nie znam nikogo kto schodzi poniżej 10k, że w wojewódzkich miastach to nawet top 10% nie jest i inne brednie.
Świat nie kończy się na swoim wąskim gronie znajomych i naprawdę choćbyście nie wiem jak zaklinali rzeczywistość, w Polsce zarabiania 10 koła na rękę to jest luksus dostępny absolutnej garstce wybranych. Co nie zmienia faktu, że jest to relatywnie mało żeby żyć swobodnie mając na głowie np dwójkę dzieci i kredyt, ale wciąż jest to luksus jakiego nie dostąpi nigdy większość z nas.
PS. Robota po 300 godzin w miesiącu się nie liczy :)