#broda #golenie Mirasy, potrzebuję małej maszynki do brody, raczej do modelowania detali. Duża mam, ale ciężko nią zrobić drobniejsze poprawki. Wystarczy samo 0. Będzie coś do 100zl?
Miałem tę "aztecką", ale nie kupię drugi raz. Goliła nawet spoko, ale wykonanie było tak partackie, gąszcz gównianych drucików, przylutowane bezpośrednio do akumulatora, kręcące się razem z denkiem... Wtf. Przerywała już po wyjęciu z pudełka :p
@PodniebnyMurzyn: @annotate: ja mam one blade i jeśli chodzi o modelowanie detali to jest to gówno niestety. Dołóż parę złotych i postaw na coś z wyższej półki.
@PodniebnyMurzyn: yyyy, philips? To się w ogóle nadaje do modelowania brody? Ja nie mówię o podgalaniu skóry i wyrównywaniu do zera. Chodzi mi o utrzymanie kształtu tam gdzie jest długa.
Mirasy, potrzebuję małej maszynki do brody, raczej do modelowania detali. Duża mam, ale ciężko nią zrobić drobniejsze poprawki. Wystarczy samo 0. Będzie coś do 100zl?
Miałem tę "aztecką", ale nie kupię drugi raz. Goliła nawet spoko, ale wykonanie było tak partackie, gąszcz gównianych drucików, przylutowane bezpośrednio do akumulatora, kręcące się razem z denkiem... Wtf. Przerywała już po wyjęciu z pudełka :p